114 tonna margarint adományozott az Upfield
Idén először az Upfield Hungary is csatlakozott a Magyar Élelmiszerbank Egyesület által szervezett adománykonvojhoz, és az élelmezési világnap alkalmából 30 raklapnyi (17,3 tonna) margarinnal járult hozzá a szervezet által összegyűjtött, rekord mennyiségű élelmiszer-adományhoz. A járványhelyzet kezdete óta már 7 alkalommal, összesen 114 tonna termékkel segítette a cég a rászoruló családokat a Magyar Élelmiszerbankon keresztül.
– Tudjuk, hogy a koronavírus-járvány második hulláma egyre nehezebb helyzetbe hozza a nélkülöző családokat. Ezért döntöttünk úgy idén, hogy folyamatos termékadománnyal segítjük a hátrányos helyzetben élőket. A margarin egy könnyen és hosszan eltartható, sokoldalúan felhasználható konyhai alapanyag, amely értékes összetevőivel hozzájárul a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz – fogalmazott Tomas Tarcala, az Upfield Hungary kelet-európai ügyvezető igazgatója. //
Kapcsolódó cikkeink
Összefogtak a Lidl dolgozói, hogy ruhákkal segítsék a rászorulókat
Példaértékű összefogást mutattak a Lidl Magyarország dolgozói. A vállalat mind…
Tovább olvasom >250 forintos kuponok közel 200 Tescóban = több millió forintnyi kapaszkodó 3600 gyermeknek
Egy bántalmazó kapcsolatban nevelkedett háromgyermekes család életének újrakezdését is támogathatják…
Tovább olvasom >12 358 rászoruló lakhat jól a Tesco és vásárlói által két nap alatt gyűjtött élelmiszerekből
A tavalyi mennyiséghez képest 100 tonnával több adomány érkezett a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Rekordszinten a vállalatvezetők elköteleződése a fenntarthatóság iránt
A K&H fenntarthatósági index legfrissebb adatai szerint a vállalatvezetők hozzáállása…
Tovább olvasom >Kismértékben emelkedett a FAO élelmiszerár-indexe júniusban a hús, tejtermékek és növényi olajok drágulása miatt
Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) pénteki jelentése szerint az élelmiszer-alapanyagok…
Tovább olvasom >Mitől tízszereződhet meg egy-egy bor ára?
Kevesebben vannak világszerte, mint ahány ember járt az űrben, számuk…
Tovább olvasom >