TMK klubülés: Piackutatóktól első kézből
2018. április 26.

TMK klubülés: Piackutatóktól első kézből <br> 2018. április 26.

A trade marketingesek, marketingesek és értékesítési vezetők körében mindig nagyon népszerű az áprilisi Trade Marketing Klub, amikor több különböző piackutató szemszögéből láthatjuk, hogy mi történt a kereskedelemben az előző évben.

A Nielsen a GfK és a SuperShop vezetői beszámolnak arról, hogy milyen tendenciák jellemezték 2017-ben a hazai FMCG piacot, a kereskedőket, a kategóriákat, a márkákat, a fogyasztói szokásokat, preferenciákat. Megtudhatjuk, hogy az X, Y, Z és további generációk milyen erőt és lehetőséget jelentenek, jelenthet(né)nek a márkagyártók és a kereskedők számára.

Megismerhetjük a legfrissebb adatokat és rákérdezhetünk a piackutatók becsléseire is az előttünk álló változásokkal kapcsolatban. A klubülés időpontjában már megtörténnek a parlamenti választások. Azonnali hatását ennek még nem fogjuk látni, de megkérdezhetjük a piackutatókat várakozásait ezzel kapcsolatban.

Ilyenkor olyan információk, adatok is elhangzanak, amelyek a széles kör számára nem publikusak.

Ajánljuk az áprilisi klubülést, az FMCG piaci körképet azoknak a trade marketingeseknek, értékesítőknek, marketingeseknek, akik szeretnének a leggyorsabban értesülni a legfrissebb tendenciákról – akkor, ha nem jutnak hozzá rendszeresen piackutatási adatokhoz és akkor is, ha vásárolnak elemzéseket, hiszen a Trade Marketing Klubon egyidőben több forrásból kaphatnak információt.

Előadóink:

Kui János senior geomarketing consultant és Csillag-Vella Rita ügyfélkapcsolati igazgató, GfK
Hovanyecz Norbert ügyvezető igazgató, SuperShop
Hajnal Dóra ügyfélkapcsolati vezetőnk Nielsen neves képviselője

Helyszín: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. VI. emeleti tárgyaló
(A Krisztina körúttal párhuzamos Gellérthegy utcában könnyű parkolni).

A klubülés időpontja: 2018. április 26. 15 óra

A klubülés előtt még érdemes ide kattintva klubtagsági kártyát váltani, amely számos kedvezményre jogosít!

Az áprilisi TMK klubülésre való jelentkezéshez töltse ki a lap alján található jelentkezési lapot ,vagy töltse le a jelentkezési lapot, amelyet részvétel vagy klubtagságra történő jelentkezés esetén küldjön el az office@instoreteam.hu e-mail címre.

Kérjük, hogy a már klubtagsággal rendelkezők is feltétlenül küldjenek jelentkezési lapot, mert csak így tudjuk a részvételüket biztosítani.

A jelentkezési határidő: 2018. április 23.

Szeretettel várunk a Klubban!

A Trade Marketing Klub alapítói:
Csiby Ágnes, Havasiné Kátai Ildikó, Hermann Zsuzsanna

TMK 2018. április 26, csütörtök 15.00-18.00 jelentkezési lap

Név*

Beosztás

Cégnév*

Levelezési cím*

Számlázási cím*

Adószám*

Telefon

Mobil

E-mail*

Igen, részt kívánok venni a 2018. április 26-i ülésen, az egy alkalomra szóló, 15 000 Ft+áfáról kiállított számlát, kérem, küldjék el részemre.

Igen, részt kívánok venni a 2018. április 26-i ülésen. Klubtag vagyok, díjfizetési kötelezettségem nincs.

Hozzájárulok, hogy a Trade magazin tájékoztatóihoz, felhívásaihoz, hírleveleihez a fentiekben megadott e-mail címemet felhasználják.
IgenNem