ZEWA Tringle, a magyar Student bajnok
A Shop! Global Awards világversenyen 2019-ben került meghirdetésre a Student Design kategória, amit azóta, immár harmadik alkalommal nyer meg magyar hallgató. Idén is Varga András BME mesteroktató csoportjából került ki a győztes, Gál Dávid (képünkön), a magyar POPAI Student Design Awards konstrukciós különdíjas pályamunkája, a Zewa Tringle display.
A magyar hallgatói displaytervező verseny a Zewa témaadó szponzori és a SPAR Csoport főtámogatói együttműködésével a POPAI Magyarország Egyesület szervezésében került megrendezésre. 4 magyar győztes indulhatott a nemzetközi versenyen.
A Zewa Tringle győztes pályamunka egy ismétlődő háromszögre épülő moduláris rendszer. A szerkezet Polylactic Acidból (PLA) készül, amely kukoricakeményítő és cukornád alapú. A PLA lebomló, granulátummá darálva újra használható. A dizájn előnye, hogy többször újra használhatóak ugyanazon elemek, más termékek, kampányok esetén, más formában összeépítve és az aktuális grafikát ráhelyezve. A kreatív a szerkezethez modulárisan csatlakozik, így ez lehet bármilyen formájú és méretű. Igazán csak a képzelőerő szab határt a lehetőségeknek.
//
Kapcsolódó cikkeink
Díjeső a hallgatói displayversenyen
Ötödik alkalommal írt ki az egyetemi hallgatók felé displaytervező pályázatot…
Tovább olvasom >A kedvenc WC-papírunkat is magunkkal visszük nyaralni
Tiszta, zárható és ne közös használatú legyen – ezek a…
Tovább olvasom >Zewa: Nem a WC-deszka miatt veszekednek a párok
Az okostelefon használata a leggyakoribb tevékenység a mellékhelyiség használata közben,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >