Vízbár és mediterrán étterem a Mariottban
A felújítás alatt álló ötcsillagos szálloda a fűszeres déli ízeket kedvelő vendégeknek ajánlja a Peppers!-t, a felfrissülésről a vízbárban található 40 féle ásványvíz gondoskodik.
A Dunára néző kilátással elvarázsoló Peppers!-ben Markus
Marquard főszakács és csapata a látványkonyhán készíti a mediterrán és magyar
finomságokat.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Mi a bioélelmiszerek realitása a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerüléséért indított aláírásgyűjtése…
Tovább olvasom >Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves összevetésben
Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves…
Tovább olvasom >Nagybevásárlás az építkezés szünetében – A nap képe
„Visszamegyek, de előtte még otthon le kell borítanom a cuccot.”…
Tovább olvasom >