Virtuális Ír Whiskey Akadémiát indított az Irish Distillers
Az Irish Distillers saját midletoni lepárlójából interaktív oktatást kezdeményezett az ír whiskey-gyártás titkairól és művészetéről Virtuális Ír Whiskey Akadémiája keretében. A nemzetközi whiskey-nagykövet és az Ír Whiskey Akadémia oktatója, Tommy Byrne avatja be az érdeklődőket a háromórás élő, interaktív kurzus során az ír whiskey gyártásának folyamatába a Midleton Distillery – Írország legnagyobb mesterfőzdéje – számos „színfalak mögötti” felvételének bemutatásával.
A kurzuson részt vevők egy akadémiai egységcsomagot is kapnak, benne minden olyan eszközzel, amely szükséges ahhoz, hogy teljesen el tudjanak merülni a Midleton Distillery varázslatos világában saját otthonuk biztonságában. Így található az egységcsomagban teljes gabona, még érleletlen, ún. new make, egy darab a hordó dongájából, érlelt whiskey- és négy prémium árpawhiskey-kóstoló. Kapnak továbbá a résztvevők négy kóstolópoharat, egy jegyzetfüzetet és tollat, az Ír Whiskey Akadémia könyvét és egy digitális bizonyítványt.
Kapcsolódó cikkeink
Új italipari szövetség gyorsítaná fel a megújulóenergia-használatot az értékláncban
A Diageo és a Coca-Cola vezetésével több nagy italipari vállalat,…
Tovább olvasom >Limitált kiadású Andy Warhol palackkal ünnepli az Absolut a művész újra felfedezett kék festményét
Az Absolut ikonikus palacksziluettje az évek alatt több mint ezer…
Tovább olvasom >Lewis Hamilton alkoholmentes italában szerzett kisebbségi részesedést a Pernod Ricard
Kisebbségi részesedést szerzett az Absolut Vodkát tulajdonló Pernod Ricard a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >