Vezetőségváltás a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetségében
A Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége 2021. július 20-án a Lurdy Konferencia Központban megtartotta közgyűlését. Rózsás Anikó elnök beszámolt a 2019. és 2020. években végzett szakmai munkáról és megköszönte a leköszönő elnökségi tagok munkáját is.

Az új elnök Zoltai Anna lett
Elfogadásra került a 2020 évi pénzügyi beszámoló, valamint a 2021 évi pénzügyi terv és az alapszabály módosítása. Utóbbi elsősorban az online közgyűlés megtartását lehetővé tevő szabályokkal egészült ki.
A közgyűlésen tisztújításra is sor került, az időközben lejárt mandátumok megerősítése mellett a megüresedett elnökségi helyekre új tagokat, illetve két új felügyelő bizottsági tagot választottak. Az elnöki posztról leköszönő Rózsás Anikó helyett az elnökség új elnököt választott, aki a megválasztott elnökségből négy alelnököt kért fel.
A kibővült új KÖZSZÖV-elnökség a következő:
Zoltai Anna elnök,
Rózsás Anikó általános alelnök,
Dávid-Dobos Zsófia táplálkozás-egészségügyért és dietetikáért felelős alelnök,
Némedi József szakácsversenyért és továbbképzésért felelős alelnök,
Páger Zsolt kommunikációért és kapcsolatokért felelős alelnök,
Ambrus György elnökségi tag,
Dr. Kovács Pál elnökségi tag,
Lugosi Richárd elnökségi tag,
Végh Tamás elnökségi tag.
Zoltai Anna megköszönte Rózsás Anikónak a kimagasló, közel egy évtizedes elnöki munkáját, melyet az új elnökséggel szeretne folytatni.
Az elnökség 2021. július 30-án online ülésezik, elkészíti programját, amiről a tagságot tájékoztatni fogja.
Kapcsolódó cikkeink
Ki a forradalmár a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerülésének előmozdítására indított…
Tovább olvasom >A fenntartható közétkeztetés áll a Közétkeztetési Szakácsverseny fókuszában
Idén tizedik alkalommal rendezik meg a Közétkeztetési Szakácsversenyt (KÖSZ), ahol…
Tovább olvasom >X. Közétkeztetési Szakácsverseny (KÖSZ 2025–2026)
A Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV), a Magyar Nemzeti Gasztronómiai…
Tovább olvasom >További cikkeink
Balatoni szállásárak 2025-ben: mérsékelt drágulás, de a főszezon még hozhat meglepetéseket
Ahogy közeledik a hosszú hétvége és az előszezon, egyre többen…
Tovább olvasom >NGM: a SZÉP-kártya tulajdonosok közel 12 százalékkal többet költöttek kártyáikról 2025 első negyedévében, mint tavaly
A SZÉP-kártya tulajdonosok közel 12 százalékkal többet költöttek kártyáikról 2025…
Tovább olvasom >Erős volt a turizmus első negyedéve – ágazati kitekintő
Bár márciusban 6%-kal elmaradt a turisztikai vendégforgalom a tavalyi szinttől,…
Tovább olvasom >