Vendéglátós ipartestületi gálaebéd novemberben
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete immár hatodik alkalommal rendezi meg nagyszabású gálaebédjét – a szakmának, a szakmáért. Ebben az évben 2016. november 20. vasárnap 12-17 óra között az Öbölház Rendezvényközpont (Kopaszi gát 1.) ad otthont az eseménynek, ahol kiváló séfek ételkreációi kerülnek terítékre.
A menüsor megálmodói és kivitelezői: Endrédi Zoltán (Márga Bisztró, Csopak), Garai Ádám (Olimpia Étterem, Budapest), Horváth Ákos (Márga Bisztró, Budapest), Kerekes Sándor (Király 100 Étterem, Budapest), Kiss O’shea Dániel (Budapest Party Service), Koncz László (La Perle Noire, Budapest), Kovács Attila (Tanyacsárda, Lajosmizse), Szó Gellért (G&D Kézműves Cukrászat és Pékség {Ország Tortája 2016})
A rendezvényen kerül átadásra az idei két Gundel Károly életműdíj, amelyet Vomberg Frigyesnek és posztumusz elismerésként Czubor Jánosnak ítéltek oda a legnagyobb vendéglátós szakmai szervezetek vezető képviselői.
A Gálaebédre támogatói jegyek 20.000 Ft/fő áron igényelhetők az MVI titkárságán az info@mvi.hu email címen. (MVI tagoknak 10% kedvezmény)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >