Vendéglátás felsőfokon – A beszélgetés vendége Bíró Lajos
A sorozat vendége február 11-én., kedden 18.00 órától Bíró Lajos, „…a magyar gasztronómia vérbeli fenegyereke, nagyszájú, okos és szórakoztató. Igazi „szakma-narkós”, a legtrendibb séfek izgága doyenje, és bár ő ezt kikéri magának – bevallja, hogy nagyon élvezi.”
A 2004-ben megnyitott Bock Bisztró már az első törtév után felkerült a 10 legjobb étterem listájára, 2004-től 2013-ig Best of magyaros étterem cím birtokosa. 2008-ban „Az Év Étterme” a Bock Bisztró, 2007 óta a Michelin Guide ajánlott étterme, 2009 óta Bib Gourmand besorolás birtokosa. 2008-ban az Eurotock 2 csillaggal jutalmazta.
Bíró Lajos beszélgetőpartnerei Szikora Katalin gasztronómiai újságíró és Kiss Imre múzeumigazgató.
Regisztráció szükséges: mkvmuzeum@gmail.com; 1/375-6249
Belépő: 1.000 Ft
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >