Végtelen sült krumpli
Hinné, hogy 2018-ban közönséges krumpliból lehet olyan – majdnem – közönséges ételt sütni, ami aztán a fél világ előtt híressé teszi készítőjét (az interneten legalábbis)? Nos, az ausztráliai Harajuku Gyoza japán étteremben egy láb hosszúságú sült krumplit sütnek. A pépet egy krumplinyomóhoz hasonlító eszközön nyomják át – nem kell, hogy a végeredmény szabályos egyenes legyen –, ami a forró olajban pillanatok alatt megsül, és igen látványosan tálalható. Egyszerű, ám annál kreatívabb ötlet, ami óriási hájpot jelent az „egyszerű” fast casual üzletnek. //
Kapcsolódó cikkeink
Árat emel Japánban a Suntory októbertől
A japán italóriás Suntory 2025. október 1-jétől áremelést hajt végre…
Tovább olvasom >Élesztőalapú tejhelyettesítőt fejlesztett Japánban az Asahi
Az Asahi Group Japan új LIKE MILK nevű terméke Japán…
Tovább olvasom >Amerikai rizs Japánban: szemléletváltás a rizshiány nyomán
Japánban egyre több étterem és üzletlánc fordul amerikai és más…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Hortobágyi Csárdában lett hungarikum a csárda
Hungarikummá nyilvánították a csárdát és a badacsonyi kéknyelűt a Hungarikum…
Tovább olvasom >A szabályosság művésze – A nap képe
Száz ételt örökít meg Robert Patell vagy ezret – valahogy…
Tovább olvasom >Csak tudnám, minek barátkozok veled! – A nap videója
Két páratlan párost is bemutat egyszerre a Zwack legújabb reklámfilmje:…
Tovább olvasom >