Végtelen sült krumpli
Hinné, hogy 2018-ban közönséges krumpliból lehet olyan – majdnem – közönséges ételt sütni, ami aztán a fél világ előtt híressé teszi készítőjét (az interneten legalábbis)? Nos, az ausztráliai Harajuku Gyoza japán étteremben egy láb hosszúságú sült krumplit sütnek. A pépet egy krumplinyomóhoz hasonlító eszközön nyomják át – nem kell, hogy a végeredmény szabályos egyenes legyen –, ami a forró olajban pillanatok alatt megsül, és igen látványosan tálalható. Egyszerű, ám annál kreatívabb ötlet, ami óriási hájpot jelent az „egyszerű” fast casual üzletnek. //
Kapcsolódó cikkeink
Japán hazánk kiemelt mezőgazdasági partnere
A magyar uniós elnökség prioritásairól, az élelmiszerpazarlás csökkentéséről, és állategészségügyi…
Tovább olvasom >Olyan kevés a gyerek, hogy csecsemőpelenka helyett felnőttpelenkát kezdett gyártani a cég
Az Oji Holdings, egy japán pelenkagyártó vállalat, stratégiai lépéseket tesz…
Tovább olvasom >Hogy mondják a cold brew-t japánul? – A nap képe
Mondják is, csinálják is – ez már csak a keleti…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >