Végtelen sült krumpli
Hinné, hogy 2018-ban közönséges krumpliból lehet olyan – majdnem – közönséges ételt sütni, ami aztán a fél világ előtt híressé teszi készítőjét (az interneten legalábbis)? Nos, az ausztráliai Harajuku Gyoza japán étteremben egy láb hosszúságú sült krumplit sütnek. A pépet egy krumplinyomóhoz hasonlító eszközön nyomják át – nem kell, hogy a végeredmény szabályos egyenes legyen –, ami a forró olajban pillanatok alatt megsül, és igen látványosan tálalható. Egyszerű, ám annál kreatívabb ötlet, ami óriási hájpot jelent az „egyszerű” fast casual üzletnek. //
Kapcsolódó cikkeink
A magyar prémium élelmiszerekre van a legnagyobb kereslet Japánban
A Csendes-óceáni térség egyik legfontosabb élelmiszer- és ital szakkiállításán szervezett…
Tovább olvasom >Tovább erősítjük agrárkapcsolatainkat Japánnal
Hazánk számára kiemelt fontosságú Japán barátsága és a távol-keleti ország…
Tovább olvasom >Bezárja sanghaji gyárát a Yakult, átszervezéssel erősítene Kínában
A japán Yakult Honsha Sanghajban működő gyárának bezárásával tenné versenyképesebbé…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Magyar Pékszövetség XIV. Szent István napi Kenyérverseny felhívása
A Magyar Pékszövetség 2025-ben is meghirdette az ország egyik legrangosabb…
Tovább olvasom >Szallas.hu: a hazai vendégek többnyire 1-2 éjszakás foglalással utaztak belföldön az első negyedévben
Hosszú hétvége híján főként rövid, 1-2 éjszakás belföldi utazásokat választottak…
Tovább olvasom >21. századi csúcshűtőtáska – A nap képe
A Rugged Road hűtőtáskái nagyon könnyűek, nagyon tartósak , strapabírók,…
Tovább olvasom >