Végéhez közeledik az ECR élelmiszerhulladék-megelőzési kihívása
Az ECR Community Shrink & OSA Group bejelentette, hogy hamarosan befejeződik az élelmiszerhulladék keletkezését megelőző kihívása. A csoport kétnapos Sell More, Waste Less meetinget tart júniusban Brüsszelben, amelyen öt innovatív start-up mutatja be az élelmiszerhulladék-kezeléssel kapcsolatos fejlesztéseit Európa vezető kiskereskedő-láncainak, köztük a Tesconak és a Lidlnek is.
A kihívás során öt nagy témára fókuszáltak a szervezők: az ellátási lánc láthatóságára, a raktározási körülmények optimalizálására, a szavatossági idő meghosszabbítására, a csökkentéseke és a többletáru újrafelhasználására.
A júniusi találkozót követően számos pilot workshopra kerül majd sor, amelynek lényege, hogy a fent említett startupok technológiáit bevezessék a kiskereskedelembe. (ESM)
Kapcsolódó cikkeink
Digitális polcok harca
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A magyarok szerint az élelmiszer-pazarlás ugyanolyan nagy probléma, mint a klímaváltozás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Creme Bonjour 70% zsírtartalmú kenhető keverék 225 g
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
MAGIC MILK laktózmentes főzőtejszín 20% 0,5 l
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Creme Bonjour 70% zsírtartalmú kenhető keverék 225 g
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Milka csokis tej 250 ml
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >