Van új a nap alatt
A brit lapok egy része nehezen emésztette meg, de lassan a szigetországi sajtó is elfogadta az új angol találmányt, a tölcséres krumplipürét. Minden bizonnyal az idei esős nyár is okolható, hogy néhány évvel az olaszok kúp formájú pizzájának megjelenése után egy pihent marketingesnek (vagy szakácsnak?) eszébe jutott: a tölcsérbe a fagylalthoz hasonló halmazállapotú, ám forró étel is kerülhet.
A hatvanas évek óta negyedére fogyatkozott híres angol fagylaltosautó-park megmaradt ötezer járműve közül most néhány a házi süteményeiről és köre-teiről ismert Aunt Bessie’s cég „találmányát” fogja árusítani – meglehet, egy egészen új utcai ételfajta első képviselőjeként.
Az úttörő püréhez egyébként egy fél sült virsli jár mártással, sőt, díszítésként néhány szem borsó is. És hogy a kép teljes legyen, az Aunt Bessie’s arról is gondoskodott a termék bevezetése során, hogy az utcai csemegéjét árusító kocsikat klasszikus fagylaltosbácsi-öltözetű eladók vezessék fehér kabátban és csokornyakkendőben.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Rendhagyó Fórum a CEONET Klub és az Egyensúly Intézet együttműködésében
November 12-én a Zwack Ház Füves Bárjában rendezték meg azt…
Tovább olvasom >Cukorbetegség világnapja: metrómegállókban ellenőrizhetjük a vércukorszintünket
Utazás közben is tehetnek az egészségükért azok, akik november 14-én,…
Tovább olvasom >Szivárványból hajtogatott bagel – A nap videója
Színpompás másfél perces film arról, hogyan készül Brooklyn (és valószínűleg…
Tovább olvasom >