Van új a nap alatt
A brit lapok egy része nehezen emésztette meg, de lassan a szigetországi sajtó is elfogadta az új angol találmányt, a tölcséres krumplipürét. Minden bizonnyal az idei esős nyár is okolható, hogy néhány évvel az olaszok kúp formájú pizzájának megjelenése után egy pihent marketingesnek (vagy szakácsnak?) eszébe jutott: a tölcsérbe a fagylalthoz hasonló halmazállapotú, ám forró étel is kerülhet.
A hatvanas évek óta negyedére fogyatkozott híres angol fagylaltosautó-park megmaradt ötezer járműve közül most néhány a házi süteményeiről és köre-teiről ismert Aunt Bessie’s cég „találmányát” fogja árusítani – meglehet, egy egészen új utcai ételfajta első képviselőjeként.
Az úttörő püréhez egyébként egy fél sült virsli jár mártással, sőt, díszítésként néhány szem borsó is. És hogy a kép teljes legyen, az Aunt Bessie’s arról is gondoskodott a termék bevezetése során, hogy az utcai csemegéjét árusító kocsikat klasszikus fagylaltosbácsi-öltözetű eladók vezessék fehér kabátban és csokornyakkendőben.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >