Változás az MSZÉSZ élén
November elején az Aquaworld Resort Budapestben került megrendezésre a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége jubileumi, 60. közgyűlése.

Fotó: Tamás Pál
A cikk a Trade magazin 2024/12-2025/01. lapszámában olvasható.
Könnyid László, az MTÜ vezérigazgatója több, mint 400 résztvevő előtt tartott köszöntőjében elmondta, hogy az év első kilenc hónapjának forgalma azt mutatja, a magyar turizmus konjunktúrában van. A vendégek száma 9,7%-kal, a vendégéjszakák száma 5%-kal nőtt a 2023-as év azonos időszakához képest, a belföldi vendégforgalom 4,9%-kal emelkedett.
A közgyűlésen sok izgalmas előadásra és pódiumbeszélgetésre sor került. A tagság a következő ciklusra – 2025. január 1-től két évre – Somlyai Zoltánt, a BDPST Zrt. hoteldivíziójának vezetőjét választotta a szövetség elnökévé. Alelnökként újraválasztották Juszkó Anitát, a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont igazgatóját, valamint Kovács Balázst, a Danubius Hotels vezérigazgatóját. //
Kapcsolódó cikkeink
Megvette a finn Oddlygood a brit Rude Health márkát
A skandináv vegán piacon vezető finn Oddlygood felvásárolta az Egyesült…
Tovább olvasom >Hazaviszem az éttermet – éttermi merchandising
Mi jut eszébe, ha kedvenc étterme vagy kávézója nevét meglátja…
Tovább olvasom >Szörpök az árviharban
A szörpök piaca dinamikus változásokon megy keresztül, amit a fogyasztói…
Tovább olvasom >További cikkeink
Séf élet, gyöngy élet… – A nap képe
A Proud to be a Chef Fb-oldalán találtuk a képeket…
Tovább olvasom >Hazaviszem az éttermet – éttermi merchandising
Mi jut eszébe, ha kedvenc étterme vagy kávézója nevét meglátja…
Tovább olvasom >Pillepalack üvegből
A Diageo szeptemberben a London Design Festivalon mutatta be a…
Tovább olvasom >