Változás a Zing Burger kínálatában: májustól kizárólag Angus marhahúsból készülnek a húspogácsák
Amit eddig extraként lehetett kérni, az most már alap lesz a Zing Burger kínálatában, hiszen májustól minden hamburgerbe Angus marha húspogácsa kerül. A burgerezőlánc tulajdonosai régóta szerették volna ezzel az újítással megajándékozni a hamburgerek szerelmeseit, egy amerikai húspogácsázó gép pedig most lehetővé tette mindezt.
A gép a korábbi technológiákkal ellentétben nem formákba tömöríti a húst, hanem a kézmozdulatokat utánozva a tökéletességig másolja a kézi pogácsázást. Ezt követően a húsokat a legmegfelelőbb hőmérsékleten, a saját zsírjában sütik meg, hogy tökéletes húspogácsát tálaljanak a vendégeknek.
A fogyasztók számára ez egy példa nélküli helyzetet teremt: miközben emelkedik a minőség és tovább javul az ízvilág, és az új technológiának köszönhetően minimális áremeléssel az ár-érték arány kiemelkedőbb lett.
Aki járt már a Zing Burgerben, annak egyébként nem lehet újdonság az Angus marha burger, hiszen először ők kezdték el népszerűsíteni itthon ezt a hústípust, amely előnyösebb a hagyományos marhahúshoz képest, hiszen kedvezőbb zsírszerkezetű, magasabb omega-3 és CLA tartalmának köszönhetően pedig az emberi szervezetre is jó hatással van.
„Hitvallásunk, hogy csak olyan alapanyagokból készítsünk gyorsan, könnyen fogyasztható ételeket, amiket a saját gyerekeinknek is szívesen adnánk, még akkor is, ha a piacunk gyakran a gyors városi fogyasztással azonosítják. A legelőn legeltetett állatok húsának prémium minőségű a táplálék és nyomelem tartalma. Elköteleződésünk oka az is, hogy az Angus húsmarhát születésétől úgy nevelik, hogy jó minőségű húst adjon ki magából, ennek megfelelően is táplálják”
– magyarázta Susánszky Ádám, a Zing Burger & Co. társalapítója.
Nem titok az sem, hogy a Zing Burger prémium Angus marhahús beszállítói az észak-magyarországi Naragh, és a Terra Pannonia lesznek egy erdélyi vállalkozás mellett.
Az Angus húspogácsák ráadásul egy fejlesztési folyamat eredményeként a Zing Burger saját sütésű zsömléibe kerülnek, de azzal is kísérleteznek, hogy a köretként tálalt sült krumplit is marhafaggyúból álló olvadékony zsiradékkal, és ne magolajokkal süssék.
Susánszky Ádám azt is elárulta: az új éttermük Újlipótváros ikonikus hentesboltjában kap helyet. Ez lesz a burgerezőlánc 16. üzlete.
Kapcsolódó cikkeink
Ismét készül az ország burgere
Szeptember első hétvégéjén igazi szabadtéri pikniken és sütögetésen vehetnek részt…
Tovább olvasom >Burger Queen – A nap képe
Szerinted mi lehet az ezeket az ékszereket viselő nő kedvenc…
Tovább olvasom >Osztrák Burger King kampány: a növényi burger az új „normális”
A gyorsétteremlánc ausztriai éttermeiben folytatódik a növényi alapú fogások bevezetése,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Május közepétől jöhet a drogériák árcsökkentése: 30 termékkategóriában mérséklődhetnek az árak
Újabb hatósági beavatkozás készül a hazai kiskereskedelemben: a kormány 30…
Tovább olvasom >KSH: a kiskereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakit 0,4 százalékkal haladta meg, az előző hónaphoz képest 0,5 százalékkal mérséklődött
Márciusban a kiskereskedelem forgalmának volumene a nyers adat szerint 0,4…
Tovább olvasom >Az NGM elégedett a kiskereskedelmi forgalom bővülésével
A kiskereskedelmi forgalom márciusi megtorpanása csupán átmeneti, technikai jelenség, amelynek…
Tovább olvasom >