Valentin-napi gasztronómiai kaland Gianni Annonival a Candy szervezésében
Egy igazán különleges desszertkészítő élményre invitálta a gasztronómia szerelmeseit a Candy Valentin-nap alkalmából. Gianni Annoni, a Candy márkanagykövete, egy ínycsiklandozó pisztáciás tiramisut készített el vendégei számára. A rendezvény célja, hogy bemutassa, miként ötvözhetők a hagyományos olasz desszertek és a Candy innovatív technológiai megoldásai a hétköznapok során, amelynek eredményeként a rohanó hétköznapokban is részünk lehet az olasz “Dolce Vita” életérzésben.

A rendezvényen Gianni Annoni a vendégeket is bevonta a desszertkészítés izgalmaiba
Az olasz gyökerekkel rendelkező márka egyik legfontosabb célkitűzése, hogy a hétköznapok teendői mellett több időnk maradjon arra, ami igazán fontos. Ennek érdekében a cég olyan háztartási gépeket kínál, amelyek az innovatív megoldásokat helyezik fókuszba. Számos intelligens konyhai eszközt fejlesztettek ki, amelyek segítségével a desszertkészítés is gyorsabbá és egyszerűbbé válhat, miközben az ízek és állagok tökéletes harmóniában maradnak.
„Mindig izgalmas kihívás, amikor egy hagyományos olasz desszert készítésekor modern technológiát alkalmazhatunk. A Candy készülékei ebben nagy segítséget nyújtanak, hiszen lehetővé teszik, hogy a hozzávalók pontosan olyan állagot és ízt kapjanak, amilyet a recept megkíván, például, hogy a krém tökéletes állagú legyen”
– mondta Gianni Annoni.
Az olasz gasztronómia híres arról, hogy egyszerű alapanyagokból képes mesterműveket alkotni. A Candy ezt a filozófiát követve alkotott meg olyan konyhai eszközöket, amelyek egyszerre biztosítják a tradíciók tiszteletét és a modern technológia nyújtotta kényelmet. Céljuk, hogy háztartási gépeik ne csak funkcionalitásukban, hanem dizájnjukban is megfeleljenek a modern konyhák elvárásainak. Az intelligens funkciók, mint az indukciós főzőlap multisider beállítási lehetősége, – amely lehetővé teszi a különböző hőmérsékletet igénylő ételek elkészítését, hiszen gyorsan válthatunk az intenzív melegítésről a finomabb, alacsonyabb hőfokon történő főzésre – megkönnyítik a mindennapi konyhai feladatokat. Ennek köszönhetően otthon is professzionális szintű eredményeket érhetünk el, ráadásul az energiatakarékos megoldások hozzájárulnak a fenntarthatósághoz is.
„A technológia akkor a leghasznosabb, ha a mindennapokban észrevétlenül teszi könnyebbé az életünket. Arra törekszünk, hogy termékeink minden egyes funkciója ezt az alapelvet szolgálja, legyen szó sütésről-főzésről, mosásról vagy épp hűtésről „
– tette hozzá Filipova Brigitta, a Candy Hoover Hungary Kft. marketing menedzsere.
A rendezvényen Gianni Annoni a vendégeket is bevonta a desszertkészítés izgalmaiba, lehetőséget adva számukra, hogy maguk is megtapasztalják a Candy technológiáinak előnyeit.
Kapcsolódó cikkeink
Két napig Korea a Margit-szigetre költözik: indul az ingyenes KoreaON 2025 kulturális fesztivál!
A budapesti nyár idén is elhozza a KoreaON kulturális fesztivált,…
Tovább olvasom >Bemutatkozott a magyar méz és a mangalica Oszakában
Tovább kell erősíteni az olyan prémium mezőgazdasági termékek jelenlétét a…
Tovább olvasom >Bemutatkozott a magyar méz és a mangalica Oszakában
Tovább kell erősíteni az olyan prémium mezőgazdasági termékek jelenlétét a…
Tovább olvasom >További cikkeink
A „zsugorodó termékek” nyomában – Magyarország élen jár a shrinkflation szabályozásban
A DLA Piper legfrissebb jelentése, az International Shrinkflation Guide, átfogó…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Beruházunk, mégsem haladunk
A GKI az elmúlt időszakban átfogó elemzéssorozatot készített a magyar…
Tovább olvasom >Átalakuló ízlés, növekvő kihívások – ilyen sörös évre készülhetünk 2025-ben
Bár 2024-ben 2,8%-kal bővült a hazai sörpiac, 2025 első hónapjai…
Tovább olvasom >