Valentin-napi gasztronómiai kaland Gianni Annonival a Candy szervezésében
Egy igazán különleges desszertkészítő élményre invitálta a gasztronómia szerelmeseit a Candy Valentin-nap alkalmából. Gianni Annoni, a Candy márkanagykövete, egy ínycsiklandozó pisztáciás tiramisut készített el vendégei számára. A rendezvény célja, hogy bemutassa, miként ötvözhetők a hagyományos olasz desszertek és a Candy innovatív technológiai megoldásai a hétköznapok során, amelynek eredményeként a rohanó hétköznapokban is részünk lehet az olasz “Dolce Vita” életérzésben.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2025/02/P1082307-Enhanced-NR-1024x683.jpg)
A rendezvényen Gianni Annoni a vendégeket is bevonta a desszertkészítés izgalmaiba
Az olasz gyökerekkel rendelkező márka egyik legfontosabb célkitűzése, hogy a hétköznapok teendői mellett több időnk maradjon arra, ami igazán fontos. Ennek érdekében a cég olyan háztartási gépeket kínál, amelyek az innovatív megoldásokat helyezik fókuszba. Számos intelligens konyhai eszközt fejlesztettek ki, amelyek segítségével a desszertkészítés is gyorsabbá és egyszerűbbé válhat, miközben az ízek és állagok tökéletes harmóniában maradnak.
„Mindig izgalmas kihívás, amikor egy hagyományos olasz desszert készítésekor modern technológiát alkalmazhatunk. A Candy készülékei ebben nagy segítséget nyújtanak, hiszen lehetővé teszik, hogy a hozzávalók pontosan olyan állagot és ízt kapjanak, amilyet a recept megkíván, például, hogy a krém tökéletes állagú legyen”
– mondta Gianni Annoni.
Az olasz gasztronómia híres arról, hogy egyszerű alapanyagokból képes mesterműveket alkotni. A Candy ezt a filozófiát követve alkotott meg olyan konyhai eszközöket, amelyek egyszerre biztosítják a tradíciók tiszteletét és a modern technológia nyújtotta kényelmet. Céljuk, hogy háztartási gépeik ne csak funkcionalitásukban, hanem dizájnjukban is megfeleljenek a modern konyhák elvárásainak. Az intelligens funkciók, mint az indukciós főzőlap multisider beállítási lehetősége, – amely lehetővé teszi a különböző hőmérsékletet igénylő ételek elkészítését, hiszen gyorsan válthatunk az intenzív melegítésről a finomabb, alacsonyabb hőfokon történő főzésre – megkönnyítik a mindennapi konyhai feladatokat. Ennek köszönhetően otthon is professzionális szintű eredményeket érhetünk el, ráadásul az energiatakarékos megoldások hozzájárulnak a fenntarthatósághoz is.
„A technológia akkor a leghasznosabb, ha a mindennapokban észrevétlenül teszi könnyebbé az életünket. Arra törekszünk, hogy termékeink minden egyes funkciója ezt az alapelvet szolgálja, legyen szó sütésről-főzésről, mosásról vagy épp hűtésről „
– tette hozzá Filipova Brigitta, a Candy Hoover Hungary Kft. marketing menedzsere.
A rendezvényen Gianni Annoni a vendégeket is bevonta a desszertkészítés izgalmaiba, lehetőséget adva számukra, hogy maguk is megtapasztalják a Candy technológiáinak előnyeit.
Kapcsolódó cikkeink
A Valentin-napi hulladék kétharmada nem újrahasznosítható
Az Európai Unióban egyetlen Valentin-napon több mint 100 000 tonna…
Tovább olvasom >Rekordbevételt hozhat a Valentin-nap a kiskereskedelemben
A Valentin-napi költések világszerte rekordot dönthetnek idén, mind az Egyesült…
Tovább olvasom >50% kedvezmény a második repülőjegyre a Wizz Air februári akciójában
A Wizz Air kedvezményes ajánlatot hirdet február 5-re, amelynek keretében…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Munch-ba olvad Románia legnagyobb ételmentő platformja, így már közel hatezer partnertől lehet ételt menteni
A cseh versenytárs felvásárlása után, Romániában is folytatja a stratégiáját…
Tovább olvasom >Magyarországon erősödnünk kell a hüvelyesek fogyasztásában
A bab, borsó és lencsefélék rendkívül változatos és egészséges alapanyagok,…
Tovább olvasom >A Valentin-napi hulladék kétharmada nem újrahasznosítható
Az Európai Unióban egyetlen Valentin-napon több mint 100 000 tonna…
Tovább olvasom >