Valentin-napi gasztronómiai kaland Gianni Annonival a Candy szervezésében

Szerző: Trademagazin Dátum: 2025. 02. 11. 10:52

Egy igazán különleges desszertkészítő élményre invitálta a gasztronómia szerelmeseit a Candy Valentin-nap alkalmából. Gianni Annoni, a Candy márkanagykövete, egy ínycsiklandozó pisztáciás tiramisut készített el vendégei számára. A rendezvény célja, hogy bemutassa, miként ötvözhetők a hagyományos olasz desszertek és a Candy innovatív technológiai megoldásai a hétköznapok során, amelynek eredményeként a rohanó hétköznapokban is részünk lehet az olasz “Dolce Vita” életérzésben.

A rendezvényen Gianni Annoni a vendégeket is bevonta a desszertkészítés izgalmaiba

Az olasz gyökerekkel rendelkező márka egyik legfontosabb célkitűzése, hogy a hétköznapok teendői mellett több időnk maradjon arra, ami igazán fontos. Ennek érdekében a cég olyan háztartási gépeket kínál, amelyek az innovatív megoldásokat helyezik fókuszba. Számos intelligens konyhai eszközt fejlesztettek ki, amelyek segítségével a desszertkészítés is gyorsabbá és egyszerűbbé válhat, miközben az ízek és állagok tökéletes harmóniában maradnak.

„Mindig izgalmas kihívás, amikor egy hagyományos olasz desszert készítésekor modern technológiát alkalmazhatunk. A Candy készülékei ebben nagy segítséget nyújtanak, hiszen lehetővé teszik, hogy a hozzávalók pontosan olyan állagot és ízt kapjanak, amilyet a recept megkíván, például, hogy a krém tökéletes állagú legyen”

mondta Gianni Annoni.

Az olasz gasztronómia híres arról, hogy egyszerű alapanyagokból képes mesterműveket alkotni. A Candy ezt a filozófiát követve alkotott meg olyan konyhai eszközöket, amelyek egyszerre biztosítják a tradíciók tiszteletét és a modern technológia nyújtotta kényelmet.  Céljuk, hogy háztartási gépeik ne csak funkcionalitásukban, hanem dizájnjukban is megfeleljenek a modern konyhák elvárásainak. Az intelligens funkciók, mint az indukciós főzőlap multisider beállítási lehetősége, – amely lehetővé teszi a különböző hőmérsékletet igénylő ételek elkészítését, hiszen gyorsan válthatunk az intenzív melegítésről a finomabb, alacsonyabb hőfokon történő főzésre – megkönnyítik a mindennapi konyhai feladatokat. Ennek köszönhetően otthon is professzionális szintű eredményeket érhetünk el, ráadásul az energiatakarékos megoldások hozzájárulnak a fenntarthatósághoz is.

„A technológia akkor a leghasznosabb, ha a mindennapokban észrevétlenül teszi könnyebbé az életünket. Arra törekszünk, hogy termékeink minden egyes funkciója ezt az alapelvet szolgálja, legyen szó sütésről-főzésről, mosásról vagy épp hűtésről „

tette hozzá Filipova Brigitta, a Candy Hoover Hungary Kft. marketing menedzsere.

A rendezvényen Gianni Annoni a vendégeket is bevonta a desszertkészítés izgalmaiba, lehetőséget adva számukra, hogy maguk is megtapasztalják a Candy technológiáinak előnyeit.

Kapcsolódó cikkeink