Vacsora 20 perc alatt a Valdortól!
Új, konyhakész termékekkel rukkolt elő a Hungerit Zrt. A Valdor Friss vacsora 20 perc alatt termékcsalád pácolt nyers húsokkal és változatos köretekkel kínálja az egyszerűen, gyorsan elkészíthető vacsorák alternatíváját mindenki számára. Az igazi főzés élményét és eredményét nyújtja a háziasszonynak kompromisszumok nélkül egészséges összetevők által: színhús, friss zöldségekkel, gyümölcsökkel.
A termékcsaládnak négy tagja van: Pásztor tál, Tavaszi tál, Vadász tál és Kacsamellfilé aszaltszilvaágyon. Utóbbi azok számára lehet vonzó, akik a kacsahús elkészítéséhez tapasztalat híján eddig nem mertek hozzáfogni. A teljes ételkészítési folyamatot gyorsabbá, egyszerűbbé teszik a Valdor-termékek a bevásárlástól a főzésen át egészen a mosogatásig, csökkentve ezzel a háziasszonyok terheit. A Valdor Friss vacsora 20 perc alatt termékcsalád biztonságérzetet, kiszámítható minőséget ad, valamint a főzésben kevésbé jártasak is könnyen kiváló minőségű, remek ízvilágú ételeket tehetnek az asztalra. //
Kapcsolódó cikkeink
A polcon vár az ebéded
Convenience, azaz kényelmi terméket azért vásárolunk, hogy az ételkészítés munkájának…
Tovább olvasom >A szentesi baromfifeldolgozás értékeinek őrzői: bemutatkozik a VALDOR márkacsapata
A Bonafarm húságazat ma a magyar húsiparban olyan élenjáró márkák…
Tovább olvasom >Pultok harca: hogyan lehet spórolni a rezsin a mélyhűtöttpiacon?
Aktuális feladvány boltosoknak: hány hűtőpultban, fagyasztóládában mekkora és milyen összetételű…
Tovább olvasom >További cikkeink
Paradigmaváltás küszöbén az élelmezésben – A Lánchíd Klub szeptemberi ülésének vendége volt: Szöllősi Réka élelmiszer-politikai szakértő
Hátrányból indulunk! Egy globális paradigmaváltás küszöbén állunk! 2030-ig a G20…
Tovább olvasom >Tovább mélyül a Zalando és az OpenAI együttműködése
A Zalando negyedéves árbevétele 3,6 %-kal 2,8 milliárd euróra nőtt. A…
Tovább olvasom >Érdemes a hazai szárnyasokat választani Márton-nap alkalmából
Idén sem hiányozhat a Márton napi asztalról a libapecsenye. A…
Tovább olvasom >