Ünnepi, alkalmi protokoll
A kiállítás nagysikerű kísérőrendezvénye volt a Trade Marketing Klub kihelyezett ülése is. A protokoll nagyasszonya, Görög Ibolya egyéni stílusú, feledhetetlenül élvezetes előadását hallgathatták meg a résztvevők a karácsonyi üzleti protokoll szabályairól a G pavilon emeleti VIP-termében. Az előadás szemléletes példákkal kitért az ajándékozás, az év végi partik, az ünnepélyes alkalmak szervezésére, étkezési, öltözködési és viselkedési kérdéseire is.
Megtudhattuk például, hogy a formális eseményeken tálalt gyümölcsök közül csak a szőlőt illik kézzel enni, az összes többi késsel és villával, vagy inkább otthon fogyasztandó. Az év végén küldött ajándék mellé legelegánsabb a kézzel p.f.n.a (BUÉK, franciául) rövidítéssel kiegészített névjegy csatolása. Görög Ibolya többek közt azt is elmondta, kinek illik parfümöt ajándékozni, milyen virágból hány szálas csokrot kell készíttetni, és felhívta a figyelmet az ajándékok logózásának diszkrét megoldásaira is. A szakértő biztosította a közönséget, hogy akár kényes, személyes kérdésekre is szívesen válaszol (www.gprotokoll.hu).Az előadás végén a klubtagok közül sokan jelezték, hogy a jövő év sem telhet el Görög Ibolya előadása nélkül.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
AI a vezetésben: több mint automatizálás, a munka támogatása
A mesterséges intelligencia (AI) alkalmazása az üzleti életben már nemcsak…
Tovább olvasom >Jön az idei utolsó Trade Marketing Klubülés – POPAI POP díjátadóval
November 28-án a MOM Kulturális Központ (MOMKult) különtermébe várunk mindenkit,…
Tovább olvasom >Bioélelmiszerek a közétkeztetésben? Jön a 34. Biokultúra Nap!
A Magyar Biokultúra Szövetség immár 34. alkalommal rendezi meg a…
Tovább olvasom >