Unilever-Holobiome együttműködés
Az Unilever és a Holobiome kutatási együttműködése olyan élelmiszer-összetevők feltárását célozza, melyek képesek a tápcsatornában élő és a legújabb kutatások szerint az aggyal neurotranszmitterek útján közvetlenül kommunikálni képes baktériumokkal interakcióba lépni. A hosszú távú törekvés az, hogy az Unilever portfóliójában megtalálható bizonyos termékekben és frissítőkben megnöveljék ezen összetevők arányát annak érdekében, hogy a belekben lévő nyugtató hatású egyes neurotranszmitterek szintje megemelkedjen, ezáltal pedig fokozzák a mentális jóllétet.
Az átvilágítási folyamat prebiotikus potenciállal rendelkező összetevők azonosítását célozza. Az Unilever termékeiben használt számos összetevő – így élelmi rostok és polifenolok – prebiotikumnak minősülnek.
Az eredmények 2022 végére valószínűsíthetők.
Kapcsolódó cikkeink
Villámgyors mosás kompromisszumok nélkül – megérkezett a Coccolino Wonder Wash
Az Unilever legújabb innovációja, a Coccolino Wonder Wash egy új…
Tovább olvasom >Természetes testápolási márkát vásárolt a brit Unilever
Az Unilever felvásárolta az elsősorban utántölthető dezodorjairól ismert brit Wild…
Tovább olvasom >AI-generált kampányforradalom: az Unilever új szintre emeli a marketinget
Az Unilever látványos újítással reformálja meg marketingfolyamatait: mesterséges intelligencia segítségével…
Tovább olvasom >További cikkeink
Orbán Viktor: az árréscsökkentést új termékekre is be fogjuk vezetni, ha szükséges
Az árrésszabályozást fenn kell tartani, mert az indokolatlan áremelésekkel szemben…
Tovább olvasom >Egészséges, rostban és fehérjében gazdag húskészítményeket fejlesztettek ki Debrecenben
Új, egészségvédő, rostban és fehérjében gazdag, egyedi bioaktív hatóanyagokat tartalmazó…
Tovább olvasom >A német kiskereskedelmi forgalom csökkent áprilisban havi szinten
Németországban reálértéken 1,1 százalékkal csökkent a kiskereskedelmi forgalom áprilisban havi…
Tovább olvasom >