Unilever-Holobiome együttműködés
Az Unilever és a Holobiome kutatási együttműködése olyan élelmiszer-összetevők feltárását célozza, melyek képesek a tápcsatornában élő és a legújabb kutatások szerint az aggyal neurotranszmitterek útján közvetlenül kommunikálni képes baktériumokkal interakcióba lépni. A hosszú távú törekvés az, hogy az Unilever portfóliójában megtalálható bizonyos termékekben és frissítőkben megnöveljék ezen összetevők arányát annak érdekében, hogy a belekben lévő nyugtató hatású egyes neurotranszmitterek szintje megemelkedjen, ezáltal pedig fokozzák a mentális jóllétet.
Az átvilágítási folyamat prebiotikus potenciállal rendelkező összetevők azonosítását célozza. Az Unilever termékeiben használt számos összetevő – így élelmi rostok és polifenolok – prebiotikumnak minősülnek.
Az eredmények 2022 végére valószínűsíthetők.
Kapcsolódó cikkeink
Beszállt az ADIA és a Goldman Sachs a Häagen-Dazst gyártó Froneribe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Mesterséges intelligenciával újít a Magnum
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Eladásokban és árban is erősödött az Unilever – túlteljesítette az elemzői várakozásokat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Mesterséges intelligenciával optimalizálja üzleteiben a polcképet és árstratégiáját a Müller
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Új élelmiszer saját márkát indított az Amazon az Egyesült Államokban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >68 millió eurós beruházással bővíti franciaországi gyártókapacitását a Coca-Cola Europacific Partners
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >