Üljünk le egy szóra! – vendéglátás felsőfokon
Új sorozattal indul februárban a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum. A havonta szervezett találkozókon a vendéglős szakma kiemelkedő szereplőivel beszélgetnek életükről és munkájukról, a szakma szeretetéről és a hivatástudatról, mely kellő alázattal és szorgalommal az alkalmi vendégből jó eséllyel törzsvendéget varázsol.
Az első vendégek február 12., kedd, 18.00 órakor Papp Dénes és Papp Dániel, a Kaltenberg Sörház és Étterem tulajdonosai, de felmenőik Papp Endre a Mátyás Pince és a bécsi Mathiaskeller, valamint Papp József a kispesti Gödör és Halásztanya működtetésével ugyancsak örökre beírták nevüket a magyar vendéglátás nagykönyvébe. Kóstolót kapunk egy jeles dinasztia múltjából és jelenéből, és persze az általuk szervírozott finomságokból is.
Regisztráció szükséges: mkvmuzeum@gmail.com; 1/375-6249
Belépő: 1.000 Ft
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A nyár a Balatoné
Az idei nyáron a teljes magyarországi vendégéjszakák majdnem harmadát a…
Tovább olvasom >A Starbucks újra személyes üzeneteket tesz a kávéspoharakra
A Starbucks új vezérigazgatója, Brian Niccol irányításával visszatér ahhoz a…
Tovább olvasom >A népszerű húsüzlet válasza a túlkeresletre – A nap képe
A prémium alapanyagokat árusító washingtoni Owens Meats feltalálta a frisshús-automatát.
Tovább olvasom >