Újragondolt pékárupultokat vezet be az Aldi Süd
Tavaszra új pékpultokat vezet be az Aldi Süd mintegy 1000 üzletében Németországban. A fejlesztés célja, hogy a cég javítsa a minőségen és a frissességen.

Több termék, jobb minőség, frissebb áru
Míg a legtöbb terméket helyben sütik, a diszkontlánc helyi pékségekkel is együttműködésre lép.
Az Aldi Süd híres kenyérsütő gépei lassan a múltté lesznek: több üzletben végrehajtott sikeres tesztidőszak után a diszkont beharangozta a Meine Backwelt önkiszolgáló pultoknál nagyobb választék fogadja majd a vásárlókat. A pultok sokkal látványosabbak lesznek, hangsúlyozva a minőséget és a frissességet.
IGD
Kapcsolódó cikkeink
Csaknem 100 milliárd forintból fejlődhet tovább az élelmiszeripar
Megszülettek az első támogatói döntések a komplex élelmiszeripari fejlesztések kapcsán,…
Tovább olvasom >Csaknem 100 milliárd forintból fejlődhet tovább az élelmiszeripar
Megszülettek az első támogatói döntések a komplex élelmiszeripari fejlesztések kapcsán,…
Tovább olvasom >Egyesülést fontolgathatnak az Aldi Nord és Aldi Süd tulajdonosai
Német sajtóértesülések szerint összeolvadást fontolgat az Aldi két ága, az…
Tovább olvasom >További cikkeink
45 millió fontos beruházást indít a Müller brit tejüzemében
A német Theo Müller csoporthoz tartozó Müller 45 millió fontot…
Tovább olvasom >NewPrinces Group veszi meg a Carrefour olaszországi üzletei
Megállapodást kötött a Carrefour a NewPrinces Group-pal olaszországi tevékenységeinek értékesítéséről.…
Tovább olvasom >Drágítja az élelmiszert, hogy túl sok kézen megy át? – Ellátási láncokról és a „rövidítés” illúziójáról beszélt Éder Tamás
Sokan gondolják úgy, hogy az élelmiszerek árából le lehetne faragni,…
Tovább olvasom >