Újrafelhasználható csomagolás a Burger Kingtől
Új, többször felhasználható csomagolást tesztel a Burger King. A cél természetesen a hulladékmennyiség csökkentése.

Nincs hulladék, csak csomagolóanyag
A Restaurant Brands for Good projekt részeként a gyorsétteremlánc közös projektbe kezdett a TerraCycle körforgásos csomagolási szolgáltatásával, a Looppal. A kezdeményezés egy zárthurok-rendszert tesztel, amely során egyáltalán nem termelődik hulladék, a csomagolóanyagot pedig biztonságosan lehet megtisztítani, újratölteni és újrafelhasználni.
Packaging Insight
Kapcsolódó cikkeink
Hulladékból erőforrás: új életet kapnak a húsipar melléktermékei
A húsfeldolgozás során keletkező melléktermékek hosszú ideig hulladékként voltak kezelve,…
Tovább olvasom >Új Burger King étterem és megújuló közterület a XXI. kerületben
Várhatóan 2026 elején nyitja meg kapuit Csepel első Burger King…
Tovább olvasom >Gyorséttermi nagyüzem: tovább nőtt a McDonald’s és a Burger King árbevétele, de egyre többe kerül a hamburger
Sikeres pénzügyi évet zárt 2024-ben a két legnagyobb gyorsétteremlánc Magyarországon:…
Tovább olvasom >További cikkeink
Közeleg a Lidl Balaton-átúszás
A jövő héten, július 26-án rendezik a 43. Lidl Balaton-átúszást,…
Tovább olvasom >Tudatos táplálkozás – az okos döntések számítanak, nem a szigorú szabályok
Továbbra sem érzik a fogyasztók, hogy enyhülne rajtuk a magas…
Tovább olvasom >Falusi romantika Budapest szívében: megnyitott a Puli és Juhász pesti csárda a belvárosban
Harcsapaprikás, túrós csusza és aranygaluska – juhászbölcsességgel tálalva, puli-lelkesedéssel fűszerezve.…
Tovább olvasom >