Újra lesz Hagyomány és Evolúció szakácsverseny
A Magyar Gasztronómiai Egyesület 2013-ban újra kiírta a Hagyomány és Evolúció szakácsversenyt. Az ötödik alkalommal szervezett megmérettetés két fordulóból áll. A selejtezőn (2013. szeptember 22. és szeptember 29.) összesen huszonnégy, a döntőben (2013. október 27.) összesen tizenkét szakács vehet részt.
A H&E döntő első hat helyezettje lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen a 2014 márciusában tartandó magyarországi Bocuse d'Or selejtezőn. Mely selejtező első helyezettje képviseli majd Magyarországot 2014 májusában az Bocuse d'Or európai selejtezőjében.
A selejtező témája: malac/sertés, a döntőé hús és hal. További részletek ezen a címen olvashatók.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fiatalok az agrár-élelmezési szektorban a FAO kutatása szerint
„A fiatalok helyzete az agrár-élelmezési rendszerekben” címmel tette közzé ma az…
Tovább olvasom >Szállodák a fenntarthatóságért
Becslések szerint a kereskedelemben keletkező élelmiszer-pazarlás 10%-áért a szállodák felelősek…
Tovább olvasom >Fagylalttorta Disneylandben – A nap videója
Így készül a Miki egér torta a Disney Springs-i Amorette…
Tovább olvasom >