Újra lesz Hagyomány és Evolúció szakácsverseny
A Magyar Gasztronómiai Egyesület 2013-ban újra kiírta a Hagyomány és Evolúció szakácsversenyt. Az ötödik alkalommal szervezett megmérettetés két fordulóból áll. A selejtezőn (2013. szeptember 22. és szeptember 29.) összesen huszonnégy, a döntőben (2013. október 27.) összesen tizenkét szakács vehet részt.
A H&E döntő első hat helyezettje lehetőséget kap arra, hogy részt vegyen a 2014 márciusában tartandó magyarországi Bocuse d'Or selejtezőn. Mely selejtező első helyezettje képviseli majd Magyarországot 2014 májusában az Bocuse d'Or európai selejtezőjében.
A selejtező témája: malac/sertés, a döntőé hús és hal. További részletek ezen a címen olvashatók.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Visszaesett a turizmus konjunktúrája – de még így is a gazdaság egyik legjobban teljesítő szektora
Áprilisban -6 ponton állt a Turizmus Konjunktúra Index (TKI) értéke…
Tovább olvasom >A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Ízlelgessük 2025-öt!
Nagyot változott a hazai bárok világa és a koktélfogyasztás kultúrája…
Tovább olvasom >