Újjáéledő rendezvényszakma
A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége ismét megszervezi nagyszabású szakmai eseményét, az Event Touch rendezvényszakmai konferenciát és kiállítást. Az Event Touch az egyetlen – csak rendezvényszervezéssel és annak minden területével foglalkozó – szakmai program Magyarországon. Az esemény 2022. február 24-én, a Hungexpo Kongresszusi Központjában kerül megrendezésre, fókuszában a COVID által megtépázott MICE szakma újraindulása áll majd, valamint adaptálódása a megváltozott körülményekhez.
A rendezvényszervezés jövőjére koncentráló Event Touch olyan kérdésekre keresi a választ, mint hogy mi vár a rendezvényszakmára a járvány után? Miben kell és hogyan tudnak alkalmazkodni a szervezők a megváltozott megrendelői elvárásokhoz? Miként lehet vonzó munkahelyet teremteni a rendezvényszervezés rapszodikus világában? Hogyan lehet motiválni a munkavállalókat? Hogyan szervezhetők valóban fenntarthatóbb és kisebb ökológiai lábnyomú rendezvények? Milyen jogi, gazdasági, szervezési, értékesítési és egyéb kihívásokkal, változásokkal kell megbirkózni a jövőben? //
A fenti cikk a Trade magazin 2021/12-01. számában is megjelent.
Kapcsolódó cikkeink
Lezajlott a NÉGYOSZ munkakonferenciája – Új párbeszéd indult a növényi alapú táplálkozásról
A NÉGYOSZ szervezésében egy úttörő szakmai esemény zajlott, amely a…
Tovább olvasom >Üzleti tervezéshez egy kis segítség
A CEONET Klub és az Egyensúly Intézet újabb közös eseményre…
Tovább olvasom >Tisztújító MaReSz-rendezvény
A szervezet idén 5. alkalommal megtartott, egész napos EventTouch rendezvényszakmai eseményének…
Tovább olvasom >További cikkeink
Látvány és funkció – A nap videója
Molekuláris gasztronómiának hívták 15-20 éve az ilyen projekteket – a…
Tovább olvasom >Top 50 a turizmusban: ők voltak az ágazat fontos szereplői 2024-ben
Gyulay Zsolt, Gerendai Károly, Kreinbacher József, Orbán Ráhel, Scheer Sándor,…
Tovább olvasom >Újragondolt felszolgálási díjak
A szakmai szervezetek örömmel fogadták az NGM felszolgálási díjjal kapcsolatos…
Tovább olvasom >