Újdonságok a Szentkirályi háza táján
A Szentkirályi Ásványvíz Kft. megújult termékpalettával köszönti a tavaszt: április közepétől a szamócás limonádé mellé felsorakozik az új, „normál” (citromos) limonádé, és megújult recepttel kapható a még finomabb Jégtea, valamint a meleg időszak érkeztére már félliteres kiszerelésben is elérhető lesz az enyhén szénsavas, zöldkupakos ásványvíz. Ízein túl csomagolásában is megújult a Szentkirályi: a decemberben bevezetett könnyebb, környezetbarát flakonnak és rövidebb kupaknak köszönhetően a cég csomagolóanyag-kibocsátása évi 300 tonnával csökkent.
Nem csak ízeiben, de a palackok tekintetében is megújult a piacvezető hazai márka. A vállalat mindig komoly energiát és pénzt áldozott a természet megóvására, ezért tavaly decemberben továbbfejlesztett, környezetbarát flakonok gyártását kezdte el. Ennek eredményeként a csomagolóanyag-kibocsátás jelentősen csökkent: a PET palack súlya 4-5 grammal (15%-kal) lett kevesebb, míg az új, rövid kupakok 30%-kal könnyebbek a régi típusúaknál. Mindez éves szinten 300 tonna csomagolóanyag megtakarítást eredményez, azaz évente 10 millió palackkal kevesebb műanyag hulladék kerül a környezetünkbe.
A vállalat fontosnak tartja, hogy az egészséges életmód jegyében egyre több helyen elérhetővé tegye a tiszta, jóízű, magyar ásványvizet, ezért az idei évben ital-automaták kihelyezését kezdte meg. Az oktatási, egészségügyi és más közintézményekben felállított automatákat 0,5 literes Szentkirályi ásványvízzel, Jégtea és Jégvíz termékekkel töltik fel.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Zárva lesznek a Rossmann üzletek Szenteste
A Rossmann Magyarország idén is szabadnapot biztosít munkatársai számára december…
Tovább olvasom >KSH: októberben 3,2 százalékkal nőttek átlagosan a fogyasztói árak az előző év azonos hónapjához képest
2024. októberben a fogyasztói árak átlagosan 3,2 százalékkal haladták meg az…
Tovább olvasom >Tépett sertéshússal érkezik a McDonald’s legújabb szendvicse
A hazai McDonald’s november 14-én mutatja be országszerte Maestro burgercsaládja…
Tovább olvasom >