Újdonságok a Békési Pálinkaháznál: pálinkatrezor és új termékcsalád
Ünnepélyes keretek között átadták a patinás Békési Pálinka Centrum egyedi pálinkatrezorját, ahová ujjnyomattal működő beléptető rendszer vezet. A trezor annyira biztonságos, hogy a pálinkán túl más értéktárgyak megőrzésére is alkalmas. Emellett most debütált a Békési új termékcsaládja, nyolc ízben, Békési Manufaktúra néven.
A Békési Pálinka Centrum újabb szolgáltatása, a pálinka trezor egy olyan egyedi szolgáltatást kínál, amelynek a világon nincs párja. A biztonsági tároló szekrényekből és érlelő kamrákból álló pálinka trezort azon pálinkakedvelők számára hozták létre, akik folyamatosan biztonságos körülmények között kívánják tartani párlatukat.
A pince a legoptimálisabb, 18 fokos hőmérsékletet, valamint a legkedvezőbb páratartalmat biztosítja.
A trezorok pedig annyira biztonságosak, hogy a pálinkatároláson túl egyéb értékek tárolására is használhatók. Mindegyikre 500 ezer forintos értékhatárig külön értékbiztosítást köt a Békési Pálinka Zrt. A vendégek csak biometrikus beléptetés mellett juthatnak be a pincébe, amelyet kivetítő, konyha, baráti társaságoknak kialakított terek tesznek komfortossá.
De nemcsak az új szolgáltatás, hanem a Békési család generációról generációra szálló, pálinkafőzési tradícióját méltán tükröző új termékcsaládja is debütált. A Békési Manufaktúra névre keresztelt 8 íz (Cigánymeggy, Bodza, Birs, Vörösszilva, Bíbor kajszibarack, Piros vilmoskörte, Csabagyöngye szőlő, Málna) egyedi üveget és arculatot kapott.
„A Békési pálinka története 1984-től eredeztethető, amikor édesapám és én beléptünk a békési pálinkafőző ajtaján. Nagy álmaink voltak: szerettük volna feltámasztani az igazi, hagyományos, minőségi pálinkakészítés kultúráját, amelyhez az utánozhatatlan minőségű gyümölcs és a szenvedély adott volt. Az eltelt csaknem 30 év alatt a családi vállalkozás kinőtte magát és mára az ország egyik legnagyobb főzdéjévé váltunk. A hozzáállás, a szakértelem és a szenvedély azonban semmit sem változott. Azt gondolom, minden palack Békési pálinkán érezni, hogy annak története van” – mondta Békési Zoltán, a főzde tulajdonosa.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Lidl bemutatta tizedik, jubileumi szakácskönyvét
A Lidl bemutatta 10. szakácskönyvét, amely közel 4 millió megjelent…
Tovább olvasom >Magyar női vízilabda támogatója lett a Helia-D
Együttműködési megállapodást jelentett be a Helia-D és az UVSE Vízilabda…
Tovább olvasom >Kacsából és a libából nagyjából ilyenkor esszük meg az éves mennyiséget
Hazánkban a kacsa- és a libahús fogyasztása döntően az ünnepi…
Tovább olvasom >