Újabb 3 nemzetközi díjat zsebelt be a magyar chocoMe manufaktúra az International Chocolate Awards világbajnoki döntőjén
A chocoMe számára díjesővel végződött az International Chocolate Awards világbajnoki döntője: a magyar manufaktúra egy arany-, egy bronzérmet és egy különdíjat kapott az ezúttal online közvetített díjátadón.
A chocoMe Raffinée 3 nevet viselő, különleges drazséválogatás két íze kiemelkedően szerepelt a rangos megmérettetésen: egy közülük alapanyag-különdíjas is lett. Duplán díjazott aranyérmes az Étcsokoládéval és yuzu couverture-rel bevont szicíliai mandula, amelynek ínyenc étcsokoládéja egyenesen Madagaszkárról származik. Ezt csokoládékölteményt – többek közt – az egzotikus citrusféle, a yuzu kirobbanó frissessége és leheletnyi parfümössége teszi emlékezetessé. A csokoládé különdíjat is kapott a rendkívül magas minőségű alapanyagok használatáért.
Az exkluzív drazséválogatás másik tagja, a Mogyorós tejcsokoládéval és passion fruit couverture-rel bevont Piemonte-i mogyoró, mennyei ízvilágával bronzérmesként végzett a világbajnoki döntőben.
Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója és tulajdonosa tehát idén is rászolgált a 2019-ben Monica Meschinitől, az International Chocolate Awards főszervezőjétől kapott, „Drazsémágus” titulusra – a chocoMe továbbra is elkötelezetten hisz benne, hogy a mámorító csokoládécsábítások megbízhatóan édesítik meg a napjainkat, akár egy rendhagyó időszakban is.
Az összes díjnyertes chocoMe csokoládé az alábbi linken tekinthető és vásárolható meg: https://chocome.hu/products/awards
Kapcsolódó cikkeink
Bemutatkozott a chocoMe legújabb prémium csokoládé műhelye, az ATELIER
A chocoMe új, innovatív műhelye, az ATELIER, világszínvonalú „bean to…
Tovább olvasom >A legújabb chocoMe fejlesztés azonnal érmet szerzett Londonban
A világszerte elismert magyar csokoládémágus, a chocoMe, egy újabb bronzéremmel…
Tovább olvasom >A chocoMe a Great Taste Awards versenyen szerezte meg századik nemzetközi szakmai díját
A sikerrekorder magyar csokoládémanufaktúra, a chocoMe, idén már a második…
Tovább olvasom >További cikkeink
Csokiláz és pikáns rendelések – a magyarok így ünneplik a halloweent
Különleges rendelések és új édességtrendek Közép-Európában: egyre népszerűbbek az intim…
Tovább olvasom >KSH: Az élelmiszeripar értékesítési árai 0,9 százalékkal emelkedtek
Szeptemberben az ipari termelői árak átlagosan 0,9 százalékkal magasabbak voltak…
Tovább olvasom >Saját kézzel, ötévente, fehérre – így festik otthonukat a magyarok
A magyarok, csehek és szlovákok festési szokásait térképezte fel a…
Tovább olvasom >