Újabb 20 helyet nyit meg a Morrisons gyakornoki programjában
A brit Morrisons kereskedelmi lánc 20 helyet nyitott meg élelmiszeripari karbantartó mérnöki végzettség megszerzésére irányuló gyakornoki programjában. A négyéves programban részt vevők a Morrisons 18 élelmiszerüzemében gyakorlati és bentlakásos iskolai képzés keretében sajátítják el a modern főző, szeletelő, daráló, csomagoló, mérő és élelmiszer-előkészítő berendezések mechanikai és elektronikai karbantartásának és fejlesztésének fogásait. A képzést követő alkalmazás esetén a 18 üzem valamelyikében kapnak a végzettek állást.
A Morrisons gyakornoki programját 2016-ban indította, és abban jelenleg 61 diák vesz részt. Mivel a 18 élelmiszerüzemében 9000 főt foglalkoztató vállalat az általa értékesített élelmiszer felét maga állítja elő, így a minőségi és megfizethető termékkínálat érdekében nagy szüksége van szakemberekre, aminek legjobb módját saját bázis kinevelésében látta.
A programba 16 év fölött bárki jelentkezhet. A jelentkezőkkel szembeni egyetlen elvárás a matematikából legalább 6-os, angolból pedig legalább 5-ös szintű GCSE (azaz érettségi).
Kapcsolódó cikkeink
Matcha Latte zabitalt vezet be kínálatába az Oatly az Egyesült Királyságban
Az idei nyarat új, matcha latte ízű zabitallal dobja fel…
Tovább olvasom >Belép a kombucha piacra a Lipton
Új, kombucha termékcsaládot dobott piacra a Carlsberg Britvic Lipton márkája…
Tovább olvasom >Leépítésekbe kezdtek a brit élelmiszer-kereskedők a növekvő költségek miatt
Átrendeződőben van az Egyesült Királyság élelmiszer-kereskedelmi ágazata: a szupermarketek munkahelyeket…
Tovább olvasom >További cikkeink
Rekord magasságba szökött a svájci Lidl sajtexportja tavaly
Tizenöt éves fennállásának legerősebb évét zárta a svájci Lidl sajtexport…
Tovább olvasom >Alkoholmentes sörbe invesztál Robbie Williams
Robbie Williams személyében befektetőt kapott az ausztrál Heaps Normal alkoholmentes…
Tovább olvasom >Bővíti sajtgyártó kapacitását az Arla Foods Bahreinben
50,9 millió eurót, azaz mintegy 59,4 millió dollárt invesztál az…
Tovább olvasom >