Újabb 20 helyet nyit meg a Morrisons gyakornoki programjában
A brit Morrisons kereskedelmi lánc 20 helyet nyitott meg élelmiszeripari karbantartó mérnöki végzettség megszerzésére irányuló gyakornoki programjában. A négyéves programban részt vevők a Morrisons 18 élelmiszerüzemében gyakorlati és bentlakásos iskolai képzés keretében sajátítják el a modern főző, szeletelő, daráló, csomagoló, mérő és élelmiszer-előkészítő berendezések mechanikai és elektronikai karbantartásának és fejlesztésének fogásait. A képzést követő alkalmazás esetén a 18 üzem valamelyikében kapnak a végzettek állást.
A Morrisons gyakornoki programját 2016-ban indította, és abban jelenleg 61 diák vesz részt. Mivel a 18 élelmiszerüzemében 9000 főt foglalkoztató vállalat az általa értékesített élelmiszer felét maga állítja elő, így a minőségi és megfizethető termékkínálat érdekében nagy szüksége van szakemberekre, aminek legjobb módját saját bázis kinevelésében látta.
A programba 16 év fölött bárki jelentkezhet. A jelentkezőkkel szembeni egyetlen elvárás a matematikából legalább 6-os, angolból pedig legalább 5-ös szintű GCSE (azaz érettségi).
Kapcsolódó cikkeink
„Környezetbarát” fehér tojás bevezetésével támogatja a Morrisons a gazdákat
Chuckle Eggs termékcsaládját fehér tojásokkal bővíti a Morrisons a „For…
Tovább olvasom >Újabb több mint 2000 termék árát csökkentette a Morrisons
Augusztus végétől több ezer terméket kínál jelentősen alacsonyabb áron a…
Tovább olvasom >Egy ideig újra kapható lesz az ikonikus Marathon szelet az Egyesült Királyságban
A Mars Wrigley UK 34 év után ismét elérhetővé teszi…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >