Új típusú étrend-kiegészítőket fejlesztenek Győrben
Új típusú, gyógynövényeket is tartalmazó étrend-kiegészítő termékcsaládot fejlesztenek Győrben a Széchenyi István Egyetemen. A kutatás-fejlesztésre 856,5 millió forintot fordítanak, amiből mintegy 510 millió forintot az Európai Unió biztosít. A 2020 szeptember végéig tartó projektben a győri felsőoktatási intézmény, a Pannonhalmi Apátsági Pincészet Kft. és a Kisalföldi Mezőgazdasági Zrt. vesz részt. A termékek készítése során a pannonhalmi szerzetesek által évszázadokig gyógyításra használt növények nagy tisztaságú kivonatait adagolják a szőlőmagolajhoz, így biztosítják a termékek speciális hatásait. //
Kapcsolódó cikkeink
Cseh agrárvállalattal kötött stratégiai megállapodást a Széchenyi István Egyetem
A Széchenyi István Egyetem stratégiai megállapodást kötött a prágai központú…
Tovább olvasom >Új távlatokat nyithat a rovarpiacon az Agroloop és a Széchenyi István Egyetem együttműködése
A fekete katonalégy lárvákból előállított egészséges állateledel-alapanyagok és szerves talajjavító…
Tovább olvasom >Navracsics Tibor: a turisztikai fejlesztéseket tájazonos módon kell megvalósítani
A turisztikai fejlesztéseket környezet- és tájazonos módon kell megvalósítani, úgy,…
Tovább olvasom >További cikkeink
VOSZ Barométer – 2024. II. negyedév: kötelező optimizmus vagy valódi növekedés?
Az inflációs érzékelés továbbra is jelen van hazai vállalkozásoknál, miközben…
Tovább olvasom >Fidelity: Három téma, ami Q3-ban alakítja a befektetéseket
Eljött a járványt követő normalizálódás, amelyet annyira vártunk? A gazdasági…
Tovább olvasom >Új termékigazgatót nevezett ki az Auchan
Július 1-től Varga László látja el az Auchan Magyarország termékigazgatói…
Tovább olvasom >