Új szendvicsek a SubWay-től
A Subway gyorsétteremlánc nemrég bejelentette, hogy egy új szendvics tesztelését kezdik meg, amelyet Beyond Meatball Marinara névre kereszteltek – írja az origo. A termék 685 étteremben lesz elérhető az Egyesült Államokban és Kanadában.
Szeptemberben kezdi meg a Subway a húsmentes húsgolyós szendvicsük tesztelését. A szendvics a Beyond Meat által forgalmazott húsra hasonlító, növényi alapú készítményből készül.
A Beyond Meatball Marinara első körben csak bizonyos kiválasztott éttermekben lesz kapható, de arról még nem nyilatkozott a Subway, hogy a tesztidőszak meddig fog tartani.
Ezzel a lépéssel a Subway is csatlakozik az olyan gyorsétteremláncokhoz, mint a Carl’s Jr., a Burger King és a White Castle, amelyek már kínálnak húsmentes húst tartalmazó készítményeket. (origo)
Kapcsolódó cikkeink
Hogy készül az előre csomagolt szendvics – A nap videója
Mai filmünk két szendvicsgyártó gépsort is bemutat, úgy tűnik, az…
Tovább olvasom >Ennyit kosztál egy vacsora a vidéki dupla Michelin-csillagos étteremben
Magyarországon jelenleg két olyan étterem található, amely a világ egyik…
Tovább olvasom >A World Culinary Awards idén is díjazta a legjobb éttermeket
A gasztronómiai világ legjobbjait ünneplő World Culinary Awards idén is…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Az idei első félévben is töretlenül bővült a globális hotelipar
Az előző év kiugró eredményeihez képest is képes volt tovább…
Tovább olvasom >