Új szendvicsek a SubWay-től
A Subway gyorsétteremlánc nemrég bejelentette, hogy egy új szendvics tesztelését kezdik meg, amelyet Beyond Meatball Marinara névre kereszteltek – írja az origo. A termék 685 étteremben lesz elérhető az Egyesült Államokban és Kanadában.
Szeptemberben kezdi meg a Subway a húsmentes húsgolyós szendvicsük tesztelését. A szendvics a Beyond Meat által forgalmazott húsra hasonlító, növényi alapú készítményből készül.
A Beyond Meatball Marinara első körben csak bizonyos kiválasztott éttermekben lesz kapható, de arról még nem nyilatkozott a Subway, hogy a tesztidőszak meddig fog tartani.
Ezzel a lépéssel a Subway is csatlakozik az olyan gyorsétteremláncokhoz, mint a Carl’s Jr., a Burger King és a White Castle, amelyek már kínálnak húsmentes húst tartalmazó készítményeket. (origo)
Kapcsolódó cikkeink
Három új menüsorral újít a Michelin-ajánlott szarvasi bisztró
Három új degusztációs menüsorral újult meg a Michelin Guide Bib…
Tovább olvasom >Új szintre emelik a balatoni gasztronómiát: megoldást hozhat a szezonalitásra és a munkaerőhiányra a Balatoni Kulináris Műhely
A térség éttermei, borászatai és szakképző intézményei közösen alakították ki…
Tovább olvasom >Akit a szakma gőze megcsapott
A 2024. év egyik Gundel-díjazottja Rácz Mihály, a családi vállalkozásban…
Tovább olvasom >További cikkeink
A balatonfüredi Bagaméri Dörgicsei Mandulása lett az Év Fagylaltja 2025-ben
A Magyar Cukrász Ipartestület szervezésében idén is folytatódott az Év…
Tovább olvasom >Megenni 120 000 dollárt – A nap videója
Egy performansz, amely során David Datuna művész elfogyaszt egy banánt,…
Tovább olvasom >13 az 1-ben – A nap képe
Legalábbis ezt az érzetet kelti ez a többfunkciós grillsütő: grillezőt,…
Tovább olvasom >