Új szendvicsek a SubWay-től
A Subway gyorsétteremlánc nemrég bejelentette, hogy egy új szendvics tesztelését kezdik meg, amelyet Beyond Meatball Marinara névre kereszteltek – írja az origo. A termék 685 étteremben lesz elérhető az Egyesült Államokban és Kanadában.
Szeptemberben kezdi meg a Subway a húsmentes húsgolyós szendvicsük tesztelését. A szendvics a Beyond Meat által forgalmazott húsra hasonlító, növényi alapú készítményből készül.
A Beyond Meatball Marinara első körben csak bizonyos kiválasztott éttermekben lesz kapható, de arról még nem nyilatkozott a Subway, hogy a tesztidőszak meddig fog tartani.
Ezzel a lépéssel a Subway is csatlakozik az olyan gyorsétteremláncokhoz, mint a Carl’s Jr., a Burger King és a White Castle, amelyek már kínálnak húsmentes húst tartalmazó készítményeket. (origo)
Kapcsolódó cikkeink
Bezár a Michelin által ajánlott Laurel Étterem Budapesten
Öt év működés után bezár a Laurel Budapest, a Michelin…
Tovább olvasom >Ötven új hely a Magyar Konyha Balaton 2024 Gasztrokalauzában
Mintegy háromszáz étterem, strandbisztró, kávézó, lángosozó és cukrászda, köztük ötven…
Tovább olvasom >Ennyibe kerül most egy menüsor az ország legjobb vidéki éttermeiben
Az ország legjobb vidéki éttermeinek listája változatos kulináris élményeket kínál,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >