Új Starbucks kávétejszínek a Nestlétől
Háromfajta ízben dobja piacra a Nestlé az Egyesült Államokban új kávétejszínjeit.
A karamellás, fehér csokoládés és fahéjas tejszínek krémes jelleget és különleges ízt kölcsönöznek a kávéknak. A termékek augusztus elejétől elérhetők az USA-ban
A Nestlé és a Starbucks tavaly augusztusban írták alá azt a szerződést, amely kölcsönös jogokat biztosít a két cégnek, hogy termékeit értékesítse.
Kapcsolódó cikkeink
Bővíti speciális fehérjetermékeket előállító gyárát a Nestlé Németországban
A Rosbach vor der Höhe-i telephelyen a Nestlé Vitaflo üzletága…
Tovább olvasom >Tejitalok gyártásába invesztál a dán Arla
Az Arla Foods egy tőkeberuházással kívánja támogatni a Starbucks és…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >További cikkeink
Budapest ad otthont szeptemberben az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak
Idén Budapest ad otthont az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak (European Organic…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >A fenntarthatóság és felelős gyártás volt idén az Alimentaria&Hostelco fókuszában
Idén március 18. és 21. között került sor az Alimentaria&Hostelco…
Tovább olvasom >