Új regionális és logisztikai központot nyit az Aldi Alabamában
Megnyitotta új regionális és disztribúciós központját az Aldi USA az alabamai Loxleyben, mely létesítményből a diszkontlánc Louisiana, Alabama, Mississippi és Florida Panhandle területét látja el áruval.
Az 564000 négyzetméteres központ több mint 8 millió fős fogyasztói bázissal rendelkező mintegy 100 üzletet szolgál ki.
„Egy olyan időszakban, amikor az infláció nyomást gyakorol az amerikai pénztárcákra, úgy gondoljuk, az a küldetésünk, hogy az embereknek segítsünk pénzt megtakarítani a szükséges élelmiszereken és termékeken, fontosabb, mint valaha” – mondta el Heather Moore, az Aldi Loxley régióért felelős alelnöke.
Ez az Aldi 26. regionális és elosztóközpontja az Egyesült Államokban, és a hatodik az Egyesült Államok déli részén.
A diszkontlánc jelenleg 30 üzletet üzemeltet az Öböl partvidéken, csak tavaly 20 üzletet nyitott a térségben és idén további 13 üzlettel tervezi bővíteni hálózatát.
A létesítményt a tetőn telepített napelemekkel, LED-világítással, környezetbarát hűtőrendszerrel és fémlemez szigeteléssel szerelték fel. Az elosztóközpont mintegy 200 új munkahelyet teremt a térségben, versenyképes bérekkel és juttatásokkal – tette hozzá a vállalat.
Kapcsolódó cikkeink
150 millió dollárból bővíti a Nestlé USA dél-karolinai üzemét
A projekt keretében a vállalat egy újabb gyártósort telepít az…
Tovább olvasom >Új világkonyhamárkákat vezetett be a Nestlé
Új, nemzetközi gasztronómiai márkákat vezetett be a Nestlé az USA-ban…
Tovább olvasom >Megveszi a Wonder a Grubhubot
650 millió dollárért vásárolja meg a Wonder a Grubhubot a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >