Új Pécsi Sör Prémium Lager
Az eddig csak csapolt formában elérhető prémium termék új kiszerelésként 0,5l dobozban és 0,5l palackban lesz kapható. Előbbi 24-es, utóbbi 20-as gyűjtőben.
A Pécsi Sört nyílt kádas eljárással készítik egy 1923-as receptúra alapján, 100%-ban hazai alapanyagokból. Az erjedés optimális folyamatához a főzetet megfelelő és állandó 8,5 Celsius fokos hőmérsékleten tartják. A hét napos főerjedési folyamat után a sört évszázados módszer segítségével, a gravitáció elvével az ászoktartályba fejtik. Ezzel a kíméletes eljárással a sörben már meglévő kötött széndioxid nem szabadul fel, s ez a Pécsi Sör egyedi karakterének kialakulásában fontos tényező. Az ászokolás hosszú ideig, 3-4 hétig is eltart. Ekkor alakul ki a Pécsi Sör bársonyosan telt íze, gyöngyöző széndioxidja és különleges karakterű zamata.
Bevezetés hónapja: április
Bevezetési kedvezmények és támogatások: ATL és BTL bevezető kampány, az üzletek számára POS támogatással.
Kapcsolatfelvétel: Gyártó: Pécsi Sörfőzde, Tel/fax.: 06-72-505-581
E-mail: rendeles@pecsisor.hu; WEB: www.pecsisor.hu
Kapcsolódó cikkeink
Közel 5 milliárd euróval járul hozzá a spanyol gazdasághoz a Heineken
A Heineken 2023-ban 4,84 milliárd euróval járult hozzá a spanyol…
Tovább olvasom >Cseh sörgyárak nem szállítanak Oroszországba
A cseh sörgyárak nem szállítanak sört Oroszországba, többségük már 2022…
Tovább olvasom >2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
18 magyar, kisüzemi sörfőzdébe kalauzol el a Bakancslista 2025 –…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Paclan Színvédő Kendő
A Paclan Színvédő Kendő gazdaságos, 15 lapos kiszerelésben érhető el,…
Tovább olvasom >Fun Bites – Mókás Útravalók
Fedezd fel a Fun Bites édességeit: csokoládéba mártott gumicukor, mályvacukor,…
Tovább olvasom >Alufix Prémium 3in1 Airfryer Sütőpapír
A piacon egyedülálló 3in1 szilikonozott sütőpapír. Alkalmazható: forrólevegős sütőhöz, multicookerhez…
Tovább olvasom >