Új őrlési technológiát vezetett be a Sikér
Új őrlési technológiát vezetett be szekszárdi üzemében a tatabányai székhelyű Sikér Malomipari Zrt., amellyel hosszú távon stabil minőségű lisztet lehet előállítani. A technológiai váltás előkészítése 2,5 évig tartott és 464 millió forintba került, amihez 286 millió forint európai uniós támogatást nyertek Gazdaságfejlesztési Operatív Program forrásaiból.
Az innovációnak köszönhetően a vállalat az eddigi finomliszt, búzadara és más malomipari termékek gyártása mellett képessé vált magasabb vízfelvevő képességű liszt előállítására.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Amitől a terméket a kosárba helyezzük – kutatás
A PwC és a Publicis Groupe Hungary legújabb közös kutatása…
Tovább olvasom >Korhatár alá került az energiaital: amit minden boltosnak tudnia kell
Június 11-től életbe lépett az energiaitalok árusítására vonatkozó új szabályozás:…
Tovább olvasom >Háztartási és higiénés termékek ára is nyomon követhető az Árfigyelőben
Újabb 42 termékkategóriával bővült a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) által működtetett,…
Tovább olvasom >