Új oklevelek a falon, azaz kiből lesz a szuperluxus-étterem
A 2016-ban alapított, közel 400 kategóriában elismeréseket osztó World Luxury Restaurant Award versenyen idén 5 fővárosi étterem méretkezett meg. A vietnami fővárosban, Hanoiban július 22-én megrendezett díjátadó gálán a globális és regionális kategóriában is díjazták a tavaly májusban nyílt Tama Restaurant-t. Ugyanezen a rangos megmérettetésen a The Ritz-Carlton Budapest’s éttermét, a Deák St. Kitchent a legjobb európai étteremnek választották magyar konyha kategóriában. A versenyre jelentkező további három vendéglátóhely, a Gundel, a Robinson és a Prime Steakhouse a Budapest 2017 World Luxury Restaurant Awards „országgyőztesei” lettek. A versenyre a világ minden részéről nevezhetnek éttermeket a vendégek, bloggerek, étteremkritikusok, újságírók, de pályázhatnak maguk az éttermek is. //
Kapcsolódó cikkeink
Jelöljön Ön is, ki kapja a Gundel-díjat 2025-ben!
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró…
Tovább olvasom >Kézenfekvő
A finger foodok folyamatosan fejlődő világa elsősorban a street foodból,…
Tovább olvasom >A TOP 3-ban a Gundel kisfilmje a Santa Barbara-i filmfesziválon – A nap videója
Második helyen végzett a Gundel Étterem jelnyelvi kommunikációt bemutató filmje…
Tovább olvasom >További cikkeink
Váratlan páros: Magyar nagymama tanította rétest nyújtani a spanyol sztárséfet
Folytatódott Dani García gasztronómiai kalandozása Magyarországon. A Bibo Budapest étlapjára…
Tovább olvasom >14 év alattiak kizárva: új szabályok a budapesti gyógyfürdőkben
Újabb korlátozás lép életbe a fővárosi fürdőkben: a Rudas és…
Tovább olvasom >Így mulat egy kínai úr! – A nap videója
Ha létezik a tenger gyümölcseinek szánt paradicsom, akkor ezek az…
Tovább olvasom >