Új oklevelek a falon, azaz kiből lesz a szuperluxus-étterem
A 2016-ban alapított, közel 400 kategóriában elismeréseket osztó World Luxury Restaurant Award versenyen idén 5 fővárosi étterem méretkezett meg. A vietnami fővárosban, Hanoiban július 22-én megrendezett díjátadó gálán a globális és regionális kategóriában is díjazták a tavaly májusban nyílt Tama Restaurant-t. Ugyanezen a rangos megmérettetésen a The Ritz-Carlton Budapest’s éttermét, a Deák St. Kitchent a legjobb európai étteremnek választották magyar konyha kategóriában. A versenyre jelentkező további három vendéglátóhely, a Gundel, a Robinson és a Prime Steakhouse a Budapest 2017 World Luxury Restaurant Awards „országgyőztesei” lettek. A versenyre a világ minden részéről nevezhetnek éttermeket a vendégek, bloggerek, étteremkritikusok, újságírók, de pályázhatnak maguk az éttermek is. //
Kapcsolódó cikkeink
A TOP 3-ban a Gundel kisfilmje a Santa Barbara-i filmfesziválon – A nap videója
Második helyen végzett a Gundel Étterem jelnyelvi kommunikációt bemutató filmje…
Tovább olvasom >A Gundel elindítja Hírességek Menüi sorozatát
A Gundel tulajdonosai és vezetői a Gundel Palota 130 éves…
Tovább olvasom >Ötletelni hívtak
Tavaly óta támogatja az elnökség munkáját tanácsadóként Polyák Norbert, a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Séf élet, gyöngy élet… – A nap képe
A Proud to be a Chef FB-oldalán találtuk a képeket…
Tovább olvasom >Hazaviszem az éttermet – éttermi merchandising
Mi jut eszébe, ha kedvenc étterme vagy kávézója nevét meglátja…
Tovább olvasom >Pillepalack üvegből
A Diageo szeptemberben a London Design Festivalon mutatta be a…
Tovább olvasom >