Új oklevelek a falon, azaz kiből lesz a szuperluxus-étterem
A 2016-ban alapított, közel 400 kategóriában elismeréseket osztó World Luxury Restaurant Award versenyen idén 5 fővárosi étterem méretkezett meg. A vietnami fővárosban, Hanoiban július 22-én megrendezett díjátadó gálán a globális és regionális kategóriában is díjazták a tavaly májusban nyílt Tama Restaurant-t. Ugyanezen a rangos megmérettetésen a The Ritz-Carlton Budapest’s éttermét, a Deák St. Kitchent a legjobb európai étteremnek választották magyar konyha kategóriában. A versenyre jelentkező további három vendéglátóhely, a Gundel, a Robinson és a Prime Steakhouse a Budapest 2017 World Luxury Restaurant Awards „országgyőztesei” lettek. A versenyre a világ minden részéről nevezhetnek éttermeket a vendégek, bloggerek, étteremkritikusok, újságírók, de pályázhatnak maguk az éttermek is. //
Kapcsolódó cikkeink
A Gundel elindítja Hírességek Menüi sorozatát
A Gundel tulajdonosai és vezetői a Gundel Palota 130 éves…
Tovább olvasom >Ötletelni hívtak
Tavaly óta támogatja az elnökség munkáját tanácsadóként Polyák Norbert, a…
Tovább olvasom >Új üzemeltetője lesz a Gundel és a Bagolyvár éttermeknek
Megegyezett a Danubius Hotels az Eventrend Grouppal a Gundel étterem…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >