Új mentes élelmiszerek idén is a SPAR-nál
A folyamatosan változó vásárlói igények alapján a vállalat idén is új termékfejlesztésekkel gazdagítja laktóz-, glutén- és szójamentes élelmiszertermékei számát. A szinte mindegyik árucsoportban megtalálható saját márkás minőségi készítmények iránt – mint ahogy az egészségtudatos életmódot támogató vagy vegán termékek iránt is – dinamikusan növekszik a kereslet.
– A SPAR Magyarország áruházainak „Életmód” termékkategóriájába a speciális táplálkozási igényű élelmiszerek tartoznak. Ezek a termékek a tartalmukat és előállításukat illetően lehetnek bio minősítésűek vagy cukorcsökkentett, teljesen cukormentes, esetleg hozzáadott cukrot nem tartalmazó áruk, illetve laktóz- és gluténmentes összetételűek, vagy ezeknek a kombinációi. A mentes tartalom majdnem mindegyik élelmiszer-árucsoportot érinti. Jól mutatja az egészségtudatos életmódba illeszthető termékek iránti fokozott keresletet, hogy a forgalmuk évről évre dinamikusan növekszik, mind az üzlethálózatban, mind a SPAR online shopban – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője. //
Kapcsolódó cikkeink
Ginfesztivál júniusban
A IV. Gin Market Budapest minden eddiginél több kiállítóval, impozáns új…
Tovább olvasom >Egyre drágább az egészséges táplálkozás
Az Élelmiszer Alapítvány legfrissebb tanulmánya rámutatott, hogy az egészséges élelmiszerek…
Tovább olvasom >A MentesFeszt az egészségtudatos életmód egyik legnagyobb hazai eseménye
A táplálkozási trendek sokféleségében élünk. Egyre több helyen hallhatunk a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >Online is megugrott az élelmiszer-vásárlás karácsony előtt
A karácsonyi készülődés határozta meg a Kifli.hu online szupermarket forgalmát…
Tovább olvasom >