Új luxus csokoládémárka született Budapesten: az Ypsilon Artisan Chocolates
Az Ypsilon Chocolates kézműves csokoládémanufaktúra új desszertterméke Ésik Zsanett séf és Kéninger Csaba csokimester zseniális ötletéből született:
csokipohárba zárt gyümölcsbomba luxuskivitelben.
A hagyományokkal ellentétben a bonbonok alapja nem a ganache – azaz csokoládé és tejszín krémes emulziója, különféle fűszerekkel ízesítve –, hanem ehelyett friss gyümölcsökből készül. Izgalmas kreációk, amelyeket a gyermekkor kedves ízei és kifinomult koktélreceptek inspiráltak.
„Gyümölcspüréink 100% gyümölcsöt tartalmaznak, amelyek Európa és Ázsia legjobb termőterületeiről származnak. Csokoládéinkat a legjelentősebb prémium alapanyaggyártó, a belga Callebaut, valamint a francia Cacao Berry szállítja. Ízkreációink állandó kiegészítője a lübecki marcipán, amely a gyümölcsök üde ízét harmonizálja a dűlőszelektált, 70% kakaótartalmú Saint Dominique étcsokoládé karakteres zamatával” — nyilatkozta Kéninger Csaba csokimester.
A termék az „Édes napok” rendezvényen debütált, nagy sikerrel.(X)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
KSH: áprilisban a kiskereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakit 5,0, az előző havit 2,0 százalékkal haladta meg
2025. áprilisban a kiskereskedelem forgalmának volumene a nyers adat szerint…
Tovább olvasom >Csökkent a FAO élelmiszerár-indexe májusban
Csökkent az élelmiszertermékek világpiaci árának referenciaértéke májusban az előző hónaphoz…
Tovább olvasom >Az euróövezetben nőtt a kiskereskedelmi forgalom áprilisban
Havi és éves összehasonlításban egyaránt nőtt a kiskereskedelmi forgalom az…
Tovább olvasom >