Új luxus csokoládémárka született Budapesten: az Ypsilon Artisan Chocolates
Az Ypsilon Chocolates kézműves csokoládémanufaktúra új desszertterméke Ésik Zsanett séf és Kéninger Csaba csokimester zseniális ötletéből született:
csokipohárba zárt gyümölcsbomba luxuskivitelben.
A hagyományokkal ellentétben a bonbonok alapja nem a ganache – azaz csokoládé és tejszín krémes emulziója, különféle fűszerekkel ízesítve –, hanem ehelyett friss gyümölcsökből készül. Izgalmas kreációk, amelyeket a gyermekkor kedves ízei és kifinomult koktélreceptek inspiráltak.
„Gyümölcspüréink 100% gyümölcsöt tartalmaznak, amelyek Európa és Ázsia legjobb termőterületeiről származnak. Csokoládéinkat a legjelentősebb prémium alapanyaggyártó, a belga Callebaut, valamint a francia Cacao Berry szállítja. Ízkreációink állandó kiegészítője a lübecki marcipán, amely a gyümölcsök üde ízét harmonizálja a dűlőszelektált, 70% kakaótartalmú Saint Dominique étcsokoládé karakteres zamatával” — nyilatkozta Kéninger Csaba csokimester.
A termék az „Édes napok” rendezvényen debütált, nagy sikerrel.(X)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
KSH: szeptemberben a kiskereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakához viszonyítva 1,7 százalékkal nőtt, az előző hónaphoz képest 1,4 százalékkal csökkent
Szeptemberben a kiskereskedelmi forgalom volumene a nyers és a naptárhatástól…
Tovább olvasom >Gyengén indult az ősz a kiskereskedelemben
Az előző havi, augusztusi adatokhoz viszonyítva nem indult jól az…
Tovább olvasom >Mesterséges intelligenciával szűri ki az Amazon a hibás termékeket szállítás előtt
Az Amazon „Project P. I.” modellje (a P. I. a private investigator, azaz…
Tovább olvasom >