Új különlegességek a chocoMe-től
Három gömbölyű ínyencséggel rukkolt elő Mészáros Gábor a chocoMe tulajdonosa az őszi-téli szezonra chocoMe Raffinée néven. Liofilizált (nedvesség kivonásával készült) meggy szemet vont be különleges minőségű étcsokoládéval és kakaóporba forgatta, liofilizált eper szemet vont be különleges minőségű étcsokoládéval és eperporba hengerítette valamint a legfinomabb mogyorószemeket vonta be tejcsokoládéval és fahéjba görgette. A mogyorós-fahéjas finomság már a téli ünnepek hangulatát idézte fel az üzemlátogatással egybekötött termékbemutatón 2013. szeptember 19-én.
A sajtótájékoztató másik sztárja a cukor hozzáadása nélkül, természetes édesítőszerrel készült chocoMe étcsokoládé család volt, melyből kettő a rangos londoni „Taste of the Year” verseny győztese lett.
Az eseményre érkezők megkóstolhatták még az Év legjobb Hamburgere címet elnyert városligeti Pántlika bisztró hamburger kreációit, valamint a csokoládé költeményeket különleges pálinkákkal és borokkal kísérve is fogyaszthatták.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Megújult turisztikai képzést indít a Visit Hungary és a Magyar Turizmus Akadémia
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A svédasztalos menzák biztonságos üzemeltetésére figyelmeztet a Nébih
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Lezárult az E-bike Program 2025 pályázati szakasza
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >