Új különlegességek a chocoMe-től
Három gömbölyű ínyencséggel rukkolt elő Mészáros Gábor a chocoMe tulajdonosa az őszi-téli szezonra chocoMe Raffinée néven. Liofilizált (nedvesség kivonásával készült) meggy szemet vont be különleges minőségű étcsokoládéval és kakaóporba forgatta, liofilizált eper szemet vont be különleges minőségű étcsokoládéval és eperporba hengerítette valamint a legfinomabb mogyorószemeket vonta be tejcsokoládéval és fahéjba görgette. A mogyorós-fahéjas finomság már a téli ünnepek hangulatát idézte fel az üzemlátogatással egybekötött termékbemutatón 2013. szeptember 19-én.
A sajtótájékoztató másik sztárja a cukor hozzáadása nélkül, természetes édesítőszerrel készült chocoMe étcsokoládé család volt, melyből kettő a rangos londoni „Taste of the Year” verseny győztese lett.
Az eseményre érkezők megkóstolhatták még az Év legjobb Hamburgere címet elnyert városligeti Pántlika bisztró hamburger kreációit, valamint a csokoládé költeményeket különleges pálinkákkal és borokkal kísérve is fogyaszthatták.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Visszaesett a turizmus konjunktúrája – de még így is a gazdaság egyik legjobban teljesítő szektora
Áprilisban -6 ponton állt a Turizmus Konjunktúra Index (TKI) értéke…
Tovább olvasom >A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Ízlelgessük 2025-öt!
Nagyot változott a hazai bárok világa és a koktélfogyasztás kultúrája…
Tovább olvasom >