Új különlegességek a chocoMe-től
Három gömbölyű ínyencséggel rukkolt elő Mészáros Gábor a chocoMe tulajdonosa az őszi-téli szezonra chocoMe Raffinée néven. Liofilizált (nedvesség kivonásával készült) meggy szemet vont be különleges minőségű étcsokoládéval és kakaóporba forgatta, liofilizált eper szemet vont be különleges minőségű étcsokoládéval és eperporba hengerítette valamint a legfinomabb mogyorószemeket vonta be tejcsokoládéval és fahéjba görgette. A mogyorós-fahéjas finomság már a téli ünnepek hangulatát idézte fel az üzemlátogatással egybekötött termékbemutatón 2013. szeptember 19-én.
A sajtótájékoztató másik sztárja a cukor hozzáadása nélkül, természetes édesítőszerrel készült chocoMe étcsokoládé család volt, melyből kettő a rangos londoni „Taste of the Year” verseny győztese lett.
Az eseményre érkezők megkóstolhatták még az Év legjobb Hamburgere címet elnyert városligeti Pántlika bisztró hamburger kreációit, valamint a csokoládé költeményeket különleges pálinkákkal és borokkal kísérve is fogyaszthatták.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fontos megmutatni a vallásturisztikai helyszíneket, ezért indult el a Peregrinus platform
Magyarország kormánya fontosnak tartja megmutatni Székelyföld vallásturisztikai helyszíneit, és anyagi…
Tovább olvasom >Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz Erdélybe
Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csíksomlyói…
Tovább olvasom >Nők étterme
Különleges kampánnyal hívja fel a figyelmet a női vállalkozók szerepére…
Tovább olvasom >