Új különlegességek a chocoMe-től
Három gömbölyű ínyencséggel rukkolt elő Mészáros Gábor a chocoMe tulajdonosa az őszi-téli szezonra chocoMe Raffinée néven. Liofilizált (nedvesség kivonásával készült) meggy szemet vont be különleges minőségű étcsokoládéval és kakaóporba forgatta, liofilizált eper szemet vont be különleges minőségű étcsokoládéval és eperporba hengerítette valamint a legfinomabb mogyorószemeket vonta be tejcsokoládéval és fahéjba görgette. A mogyorós-fahéjas finomság már a téli ünnepek hangulatát idézte fel az üzemlátogatással egybekötött termékbemutatón 2013. szeptember 19-én.
A sajtótájékoztató másik sztárja a cukor hozzáadása nélkül, természetes édesítőszerrel készült chocoMe étcsokoládé család volt, melyből kettő a rangos londoni „Taste of the Year” verseny győztese lett.
Az eseményre érkezők megkóstolhatták még az Év legjobb Hamburgere címet elnyert városligeti Pántlika bisztró hamburger kreációit, valamint a csokoládé költeményeket különleges pálinkákkal és borokkal kísérve is fogyaszthatták.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Top 10-es listán a legjobb túrógombóc lelőhelyek
Van egy étel, ami generációkon átívelő kedvenc, egyszerre idézi a…
Tovább olvasom >Visit Hungary: már több mint 10 millió turista érkezett az országba
Idén július 23-án lépte túl a vendégek száma a 10…
Tovább olvasom >Durva áremelkedés jöhet: akár 1000 forinttal is drágulhat egy doboz cigaretta
Komoly drágulás fenyegeti a dohányosokat Magyarországon: az Európai Bizottság új…
Tovább olvasom >