Új íz a Jim Beam-nél
Szeptember 23. a Jim Beam történetében egy fontos fejezetet nyitott, hivatalosan is bemutatták az új ízt, a Red Staget.
A természetes alapanyagokból álló, feketecseresznye ízt azért készítették, hogy kiemeljék a Jim Beam nagyszerű ízvilágát, ugyanis a cseresznye a bourbon kultúra része az 1800-as évek óta.
A fekete cseresznye ízét lassan és nagy odafigyeléssel ötvözve építették bele a bourbonbe, hogy elérjék a Red Stag kifinomult ízvilágát. Ezzel is hűek maradva a Jim Beam minőségéhez.
Aroma: A hagyományos Jim Beam íz minősége mellet gyümölcsökben gazdag íz világot tükröz
Íz: Érezni a tölgyfa hordóban érlelt ízt, ami keveredik az édes kukoricáéval, melyet a feketecseresznye
lágysága egészít ki.
Utóíz: a selymes édes íz keveredik az igazi bourbon ízzel.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
OKSZ: A kiskereskedelem nem felelős az emelkedő árakért
A kiskereskedelmi forgalom júniusi 3 százalékos – éves emelkedése az…
Tovább olvasom >A Kárpát-medence legízletesebb magyar ételeit is megkóstolhatjuk a Szent István Napon
A Kárpát-medence legfinomabb fogásait, zamatos illatokat és hagyományőrző programokat ígér…
Tovább olvasom >Közel 2,3 milliárd forintos fejlesztéssel újult meg három SPAR áruház országszerte
A kihívásokkal teli gazdasági környezet ellenére is folytatja beruházásait a…
Tovább olvasom >