Új íz a Jim Beam-nél
Szeptember 23. a Jim Beam történetében egy fontos fejezetet nyitott, hivatalosan is bemutatták az új ízt, a Red Staget.
A természetes alapanyagokból álló, feketecseresznye ízt azért készítették, hogy kiemeljék a Jim Beam nagyszerű ízvilágát, ugyanis a cseresznye a bourbon kultúra része az 1800-as évek óta.
A fekete cseresznye ízét lassan és nagy odafigyeléssel ötvözve építették bele a bourbonbe, hogy elérjék a Red Stag kifinomult ízvilágát. Ezzel is hűek maradva a Jim Beam minőségéhez.
Aroma: A hagyományos Jim Beam íz minősége mellet gyümölcsökben gazdag íz világot tükröz
Íz: Érezni a tölgyfa hordóban érlelt ízt, ami keveredik az édes kukoricáéval, melyet a feketecseresznye
lágysága egészít ki.
Utóíz: a selymes édes íz keveredik az igazi bourbon ízzel.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megújult a KOMETA – Jó étellel a jó életért
Buona vita!, azaz jó élet lett az olasz gyökerekkel is…
Tovább olvasom >Megnövelt kapacitással segíti a húsvéti visszaváltást a MOHU
Az ünnepek közeledtével várhatóan a boltok forgalma növekedni fog, így…
Tovább olvasom >