Új időszámítás a sör világában
Új korszak kezdődött: a sör és a fine dining most már elidegeníthetetlen kapcsolatát deklarálja a bejelentés, hogy az amerikai CIA (The Culinary Institute of America) – a világ egyik leghíresebb, gasztronómiával felsőfokon foglalkozó oktatási intézménye – Hyde Parki egyetemi negyedében sörfőzde-söröző nyílik, méghozzá a Brooklyn Brewery kézműves sörfőzde együttműködésével. Az üzlet természetesen vendéglátóhelyként is működik, de a terület kutatásának és fejlesztésének területén is komoly szerepe lesz, oktatási területként szolgál, és lehetőséget nyújt a kísérletezésre. A söröző 2015 nyarán nyílik.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Az NTAK-ból már látszik: 16%-kal nőtt az utazók száma az őszi szünetben
Kiemelkedő utazási kedvet hozott hazánkban az október 26. és november…
Tovább olvasom >Magyar narancs: málna nem, füge és banán igen
A klímaváltozás miatt a Kárpát-medencében olyan növényfajok tűnhetnek el, amelyek…
Tovább olvasom >Tanuljunk nyelveket – A nap képe
Frenetikus szövegfordítások – a leiterjakab FB-oldalán találtuk, és persze nem…
Tovább olvasom >