Új időszámítás a sör világában
Új korszak kezdődött: a sör és a fine dining most már elidegeníthetetlen kapcsolatát deklarálja a bejelentés, hogy az amerikai CIA (The Culinary Institute of America) – a világ egyik leghíresebb, gasztronómiával felsőfokon foglalkozó oktatási intézménye – Hyde Parki egyetemi negyedében sörfőzde-söröző nyílik, méghozzá a Brooklyn Brewery kézműves sörfőzde együttműködésével. Az üzlet természetesen vendéglátóhelyként is működik, de a terület kutatásának és fejlesztésének területén is komoly szerepe lesz, oktatási területként szolgál, és lehetőséget nyújt a kísérletezésre. A söröző 2015 nyarán nyílik.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A HoReCába menekülnek
A vendéglátásban Németországban is hiányzik a szakképzett munkaerő, sőt, már…
Tovább olvasom >Újra a csúcson a nemzetközi turizmus
Év elején kiderült, hogy 2024 új rekordéve volt a hazai…
Tovább olvasom >Akit a szakma gőze megcsapott
A 2024. év egyik Gundel-díjazottja Rácz Mihály, a családi vállalkozásban…
Tovább olvasom >