Új időszámítás a sör világában
Új korszak kezdődött: a sör és a fine dining most már elidegeníthetetlen kapcsolatát deklarálja a bejelentés, hogy az amerikai CIA (The Culinary Institute of America) – a világ egyik leghíresebb, gasztronómiával felsőfokon foglalkozó oktatási intézménye – Hyde Parki egyetemi negyedében sörfőzde-söröző nyílik, méghozzá a Brooklyn Brewery kézműves sörfőzde együttműködésével. Az üzlet természetesen vendéglátóhelyként is működik, de a terület kutatásának és fejlesztésének területén is komoly szerepe lesz, oktatási területként szolgál, és lehetőséget nyújt a kísérletezésre. A söröző 2015 nyarán nyílik.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
A balatoni gasztronómia új szintje
Fajsúlyos változás előtt áll a balatoni vendéglátás és szakképzés: a…
Tovább olvasom >Stabilan tartja magát a SZÉP-kártya – még ha nem is a Balatonnál
Bár kissé csökkent a népszerűsége, a SZÉP-kártya továbbra is a…
Tovább olvasom >