Új gasztroturisztikai étterem nyílt Makón
„Célunk, hogy értéket teremtsünk, belekapcsolódjunk és növeljük Makó turisztikai életének vérkeringését” -mondta a Szeged24-nek a most nyílt új létesítmény értékesítési vezetője.
Mindehhez egy hamisítatlan vidéki hangulatú, idilli környezetet alakítottak ki a Makó külterületén, a 43-as nemzetközi főútvonal mellett, a makói körforgalomtól 800 méterre található Járandó tanyán – írja a Szeged24.
„Az új gasztroturisztikai hely egy olyan étterem, melynek tervezése során arra törekedtünk, hogy szakítsunk a régi hagyományokkal és valami mást csináljunk, mint ami ebben a régióban szokás. Ezt tükrözi az egyedi étel-és italválasztékunk is, mely nem klasszikus” -mondta az értékesítési vezető, aki hozzátette: igyekeztek megtenni mindent, hogy a nyugodt hangulatú pihenésre és minőségi szolgáltatásra vágyó gasztroturisták mindegyike megtalálja a kedvére valót az új helyen. (Szeged24, turizmusonline.hu)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Mi a bioélelmiszerek realitása a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerüléséért indított aláírásgyűjtése…
Tovább olvasom >Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves összevetésben
Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves…
Tovább olvasom >Nagybevásárlás az építkezés szünetében – A nap képe
„Visszamegyek, de előtte még otthon le kell borítanom a cuccot.”…
Tovább olvasom >