Új Future Lab koncepció a SIAL Párizson
Laboratóriummal, start-up programmal és virtuális valósággal erősíti kínálatát az idei SIAL Párizs. A világ vezető élelmiszer-innovációs szakkiállítása, mely 2018. október 21–25. kerül megrendezésre, egy 3 részből álló Future Lab koncepciót jelentett be idei kínálatában.
A Future Lab komplex programja a legnagyobb élelmiszer-laboratóriumot kínálja az innovációkat kereső szakemberek számára. Egyik részét a Food Lab platformja jelenti, ahol a közeli jövő élelmezési problémáira keresik majd az olyan megoldásokat, mint amilyen az új, alternatív tápanyagforrások előállítása vagy a mesterséges intelligencia élelmiszeripari alkalmazásának lehetőségei. A Future Lab második eleme a Rising Start-up koncepció, mely a SIAL és az IDEFI-ECOTROPHELIA hálózat együttműködésében 50 induló európai élelmiszeripari vállalkozás számára kínál lehetőséget az eseményen való bemutatkozásra, befektetői és vásárlói partnerkapcsolatok kialakítására. A koncepció harmadik eleme pedig a Virtual Reality Lab, melyben a Laval Virtual/Easycommal közösen mutatja be, hogyan fogja a virtuális valóság forradalmasítani a mindennapi táplálkozást. //
Kapcsolódó cikkeink
Megnyitott a SIAL China, hazánk is bemutatkozik
Prémium élelmiszerek és különlegességek is megjelennek az Agrármarketing Centrum közösségi…
Tovább olvasom >Hét magyar élelmiszeripari cég mutatkozik be a sanghaji SIAL kiállításon
A Hungarian Food Business Program (HFBP) keretében hét magyar vállalat…
Tovább olvasom >Magyar siker a SIAL-on
A magyar magántulajdonban lévő ABO Holding Zrt. a 90-es évek…
Tovább olvasom >További cikkeink
Akciók, árak, alternatívák – promóciós helyzetkép a magyar háztartásokban
Turcsán Tünde, a YouGov ügyvezető igazgatója a Promóciók Napja konferencián…
Tovább olvasom >K&H: hiánypótló iránytűt kapnak a befektetők
Elindult a K&H Értékpapír – befektetői hangulatindex, amely heti rendszerességgel…
Tovább olvasom >Fokhagyma az európai piacokon: Miért nem garantál alacsony árakat a bőséges kínai termés?
Bár Kína idén kiemelkedő fokhagymatermést könyvelhet el, az európai fogyasztók…
Tovább olvasom >