Új Future Lab koncepció a SIAL Párizson
Laboratóriummal, start-up programmal és virtuális valósággal erősíti kínálatát az idei SIAL Párizs. A világ vezető élelmiszer-innovációs szakkiállítása, mely 2018. október 21–25. kerül megrendezésre, egy 3 részből álló Future Lab koncepciót jelentett be idei kínálatában.
A Future Lab komplex programja a legnagyobb élelmiszer-laboratóriumot kínálja az innovációkat kereső szakemberek számára. Egyik részét a Food Lab platformja jelenti, ahol a közeli jövő élelmezési problémáira keresik majd az olyan megoldásokat, mint amilyen az új, alternatív tápanyagforrások előállítása vagy a mesterséges intelligencia élelmiszeripari alkalmazásának lehetőségei. A Future Lab második eleme a Rising Start-up koncepció, mely a SIAL és az IDEFI-ECOTROPHELIA hálózat együttműködésében 50 induló európai élelmiszeripari vállalkozás számára kínál lehetőséget az eseményen való bemutatkozásra, befektetői és vásárlói partnerkapcsolatok kialakítására. A koncepció harmadik eleme pedig a Virtual Reality Lab, melyben a Laval Virtual/Easycommal közösen mutatja be, hogyan fogja a virtuális valóság forradalmasítani a mindennapi táplálkozást. //
Kapcsolódó cikkeink
Magyar siker a SIAL-on
A magyar magántulajdonban lévő ABO Holding Zrt. a 90-es évek…
Tovább olvasom >A vártakon túl
A cikk a Trade magazin 2024/11. lapszámában olvasható. Minden évben…
Tovább olvasom >SIAL Paris: véget ér az early bird jegyek értékesítése
A SIAL Paris 2024 kiállításra kerül sor a párizsi Nord…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nagy Márton: árréskorlátozást vezetne be a kormány a háztartási cikkeket árusító boltokra
A kormány szerdán tárgyalhatja, csütörtökön pedig várhatóan elfogadhatja azt az…
Tovább olvasom >Rekordméretű élelmiszergyűjtést szervez a Magyar Élelmiszerbank Egyesület pénteken és szombaton
A Magyar Élelmiszerbank Egyesület által szervezett pénteki és szombati adománygyűjtésen…
Tovább olvasom >A Pick Szeged Zrt. nyeresége csökkent, árbevétele nőtt tavaly
A Pick Szeged Zrt. adózott eredménye 2024-ben 6,7 milliárd forint…
Tovább olvasom >