Új felsőerjesztésű sörrel jelentkezik Dreher
A Dreher Sörgyárak egy új, ale típusú sörrel bővíti az alkoholos porfólióját. A háromfajta komlónak köszönhetően karakteres, mégis könnyed ízvilágú Dreher Blonde Ale egy világszinten is rendkívül népszerű sörtípust mutat be a hazai nagyközönségnek.
Az új, 4,6 százalékos Dreher Blonde Ale harmonikus ízvilágú, kellemesen kesernyés, mégis karakteres felsőerjesztésű sör. Három fajta komló felhasználásával készül, csipetnyi citrusos és virágos ízjegyekkel kínál különleges élményt. A Dreher variánsok közé, a Bak, a Hidegkomlós, a Meggy és a Barack mellé érkezik; a portfólióból pedig kikerül a szintén felsőerjesztésű 5,4 százalékos IPA.
Ez a sörtípus eredetileg Angliából származik, ahol az 1700-as években készítették először, de mára már szinte minden országban megtalálható. Pilseni és némi sötétebb színű aroma malátából készülő, ale élesztővel erjesztett alkoholos ital, amely népszerűségét karakteres, kellemesen kesernyés ízjegyeinek köszönheti.
A Dreher Blonde Ale áprilistól érhető el az üzletekben 0,5 literes alumínium dobozos és üveges kiszerelésben.
Kapcsolódó cikkeink
NIQ: Nem hátba veregetésre, mentorfigurákra van szüksége a fiataloknak
Egy átlagos magyar felnőtt a családján és a munkahelyén kívül…
Tovább olvasom >Csökken a sörfogyasztás Németországban és Európában
A német sörkultúra világszerte ismert, ám az idei labdarúgó-Európa-bajnokság alatt…
Tovább olvasom >Gyenge negyedéves eredmények miatt kihívásokkal néz szembe az Anheuser-Busch InBev és a Carlsberg
A világ vezető sörgyártói, az Anheuser-Busch InBev (AB InBev) és…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >