Új felsőerjesztésű sörrel jelentkezik Dreher
A Dreher Sörgyárak egy új, ale típusú sörrel bővíti az alkoholos porfólióját. A háromfajta komlónak köszönhetően karakteres, mégis könnyed ízvilágú Dreher Blonde Ale egy világszinten is rendkívül népszerű sörtípust mutat be a hazai nagyközönségnek.
Az új, 4,6 százalékos Dreher Blonde Ale harmonikus ízvilágú, kellemesen kesernyés, mégis karakteres felsőerjesztésű sör. Három fajta komló felhasználásával készül, csipetnyi citrusos és virágos ízjegyekkel kínál különleges élményt. A Dreher variánsok közé, a Bak, a Hidegkomlós, a Meggy és a Barack mellé érkezik; a portfólióból pedig kikerül a szintén felsőerjesztésű 5,4 százalékos IPA.
Ez a sörtípus eredetileg Angliából származik, ahol az 1700-as években készítették először, de mára már szinte minden országban megtalálható. Pilseni és némi sötétebb színű aroma malátából készülő, ale élesztővel erjesztett alkoholos ital, amely népszerűségét karakteres, kellemesen kesernyés ízjegyeinek köszönheti.
A Dreher Blonde Ale áprilistól érhető el az üzletekben 0,5 literes alumínium dobozos és üveges kiszerelésben.
Kapcsolódó cikkeink
Új kommunikációs platformmal indítja a sörszezont a Dreher
Új vizuális arculatot, csomagolást és kommunikációs platformot kapott a Dreher…
Tovább olvasom >Sörszövetség: tavaly újra nőtt a magyarországi sörfogyasztás
A Covid-járvány időszakát idéző, 2023. évi 10 százalékos forgalomcsökkenés után…
Tovább olvasom >Rekordmennyiségű sört exportált tavaly Csehország
Rekordmennyiségű, 6,13 millió hektoliter sört exportáltak tavaly a csehországi sörgyárak…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >