Új felelős vezetők a Gallicoop Zrt. élén
Ez év szeptemberétől Dr. Sóki Krisztina és Ruck János operatív vezérigazgató pozícióban irányítják az ország legnagyobb zárt rendszerű pulykahústermelő integrációjával rendelkező vállalat működését, Füzesséry Tibor pedig stratégiai vezérigazgatóként határozza meg a cég jövőjét, illetve a siker felé vezető utat.

Füzesséry Tibor, Dr. Sóki Krisztina és Ruck János
A szarvasi Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt új vezetése mindent megtesz annak érdekében, hogy a vállalat az egyre nehezedő piaci körülmények között is eredményesen helyt álljon. A vállalat jelenleg több mint 1.000 munkavállalót foglalkoztat, integrált termelőin keresztül pedig további 1.000 fő megélhetését biztosítja. Jelenleg évente tizenkétezer tonna húskészítményt és tízezer tonna panírozott terméket gyárt, Nyugat-Európa legtöbb országába szállít, és belföldön is értékesít. A friss pulykahúsok mellett már közvetlen fogyasztásra szánt, kiváló minőségű termékek széles skálájával rendelkezik. A vállalat küldetése továbbra is az, hogy a fogyasztók számára biztonságos és jó minőségű termékeket állítson elő.
Kapcsolódó cikkeink
Minőség a rácsokon
A hozzáadott érték, a prémium minőség, a kényelmi szempontok újra…
Tovább olvasom >Grillsajtok – már nem csak nyáron
Optimisták a grillpiac szereplői az idei szezon előtt. Mert bár…
Tovább olvasom >Minden jó, ha a kezdete jó
Nem csak reggel, nem csak napindító étkezésként, nem csak a…
Tovább olvasom >További cikkeink
A HoReCába menekülnek
A vendéglátásban Németországban is hiányzik a szakképzett munkaerő, sőt, már…
Tovább olvasom >Újra a csúcson a nemzetközi turizmus
Év elején kiderült, hogy 2024 új rekordéve volt a hazai…
Tovább olvasom >A magyar bor történetei: királyok kedvencétől a bikavérig – történelmi est Egerben
2025. május 15-én különleges történelmi-gasztronómiai eseménynek ad otthont a Juhász…
Tovább olvasom >