Új felelős vezetők a Gallicoop Zrt. élén
Ez év szeptemberétől Dr. Sóki Krisztina és Ruck János operatív vezérigazgató pozícióban irányítják az ország legnagyobb zárt rendszerű pulykahústermelő integrációjával rendelkező vállalat működését, Füzesséry Tibor pedig stratégiai vezérigazgatóként határozza meg a cég jövőjét, illetve a siker felé vezető utat.

Füzesséry Tibor, Dr. Sóki Krisztina és Ruck János
A szarvasi Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt új vezetése mindent megtesz annak érdekében, hogy a vállalat az egyre nehezedő piaci körülmények között is eredményesen helyt álljon. A vállalat jelenleg több mint 1.000 munkavállalót foglalkoztat, integrált termelőin keresztül pedig további 1.000 fő megélhetését biztosítja. Jelenleg évente tizenkétezer tonna húskészítményt és tízezer tonna panírozott terméket gyárt, Nyugat-Európa legtöbb országába szállít, és belföldön is értékesít. A friss pulykahúsok mellett már közvetlen fogyasztásra szánt, kiváló minőségű termékek széles skálájával rendelkezik. A vállalat küldetése továbbra is az, hogy a fogyasztók számára biztonságos és jó minőségű termékeket állítson elő.
Kapcsolódó cikkeink
Repül a sült galamb
Mindennapjainkat teszik egyszerűbbé a kényelmi termékek: konyhakészek, mélyfagyasztottak, szárítottak, előfeldolgozottak,…
Tovább olvasom >Minőség a rácsokon
A hozzáadott érték, a prémium minőség, a kényelmi szempontok újra…
Tovább olvasom >Grillsajtok – már nem csak nyáron
Optimisták a grillpiac szereplői az idei szezon előtt. Mert bár…
Tovább olvasom >További cikkeink
A világsztárok a hangulat mellett a turizmust is felpörgették
Világsztárok adták egymásnak a színpadot Budapest megakoncert-helyszínein az elmúlt héten.…
Tovább olvasom >Bede Róbert több hal fogyasztására buzdítja a magyarokat
Az uniós átlagnál jóval kevesebb halat eszünk, pedig kiváló élelmiszer,…
Tovább olvasom >Több mint ötven hazai fürdő csatlakozik az Strandok éjszakájához szombaton
Tizenhatodik alkalommal szervezi meg a Magyar Fürdőszövetség a Strandok éjszakáját…
Tovább olvasom >