Új elnökjelöltek
Hat esztendő után leköszön a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöki posztjáról Pető István, akit 2003-ban választottak meg a szervezet vezetőjének. Az utóbbi években a csúcsvezetés jelentős hányada cserélődött ki fiatalabb „évjáratra”, és az elnök, akit – mint mondta – kellően elkoptattak az eltelt évek, szintén átadja helyét. Az elnöki pozícióra a meghirdetett határidőig hárman adták be előzetes jelentkezésüket. A jelöltek: Kreil Vilmos gasztronómiai diplomata, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke, Prohászka Béla Venesz-díjas mesterszakács, olimpiai bajnok és dr. Verebes Pál főiskolai docens, a Budapesti Gazdasági Főiskola oktatója. Az MNGSZ tagsága az előzetes hírek szerint április 18-án választja ki a jelöltek közül, hogy kit tart a legalkalmasabbnak a szervezet elnöki posztjára.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A balatoni gasztronómia új szintje
Fajsúlyos változás előtt áll a balatoni vendéglátás és szakképzés: a…
Tovább olvasom >Stabilan tartja magát a SZÉP-kártya – még ha nem is a Balatonnál
Bár kissé csökkent a népszerűsége, a SZÉP-kártya továbbra is a…
Tovább olvasom >Ragyogás – A nap videója
A profi ízkompozícióival már számos szakmai díjat elnyert ausztrál Black…
Tovább olvasom >