Uborkás ketchup – A nap képe
A Heinz áprilisban bevezetett Hot Varieties (Csípős ízvariációk) sorozata után bejelentette az idén már második nagy dobását: savanyúuborka-ízű ketchupot dobnak piacra; reagálva ezzel az amerikai savanyúságőrületre is. A két népszerű ízt ötvöző termék 2024 elején kerül az élelmiszerüzletek polcaira – egyelőre még csak az USA-ban.
Kapcsolódó cikkeink
Az év jó híre – A nap képe
Jó hír, legalábbis minden, a vendéglátásban közvetve vagy közvetve érintett…
Tovább olvasom >A ketchup a hűtőbe vagy a kamrába kerüljön? A Heinz lezárta a vitát
A régi kérdés, hogy a ketchupot felbontás után a hűtőben…
Tovább olvasom >
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Új Guinness rekord: 112 méteres Dobos-torta készült!
Guiness rekordot döntöttek a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Dobos C.…
Tovább olvasom >Az MVI ismét a TOP10 legbefolyásosabb szakmai szervezet között
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) 2025-ben ismét bekerült a turizmus…
Tovább olvasom >Minden idők legsikeresebb turisztikai éve volt 2024 Romániában
Minden idők legsikeresebb turisztikai éve volt 2024 Romániában – közölte…
Tovább olvasom >