Innováció: új glutén- és laktózmentes pékáru az ALDI-ban

Szerző: Trademagazin Dátum: 2020. 04. 16. 09:29

Az ALDI „Azon melegében” látványpékségeiben kapható Magyarországon először frissen sütött, glutén- és laktózmentes túrós táska. A termék különlegessége, hogy darabonként szeparáltan, környezettudatos papír sütőzacskóba csomagolva érkezik, így az előállítástól egészen a kosárba kerülésig kizárható a keresztszennyeződés veszélye.

Az édes, enyhén citromos töltelékkel ízesített glutén- és laktózmentes túrós táskát az ételintoleranciával küzdő, valamint az ovo-lakto vegetáriánus vásárlók is biztonsággal fogyaszthatják. Ezzel az innovációval az ALDI olyan termékportfóliót kínál, amely jelenleg nem érhető el máshol.

Keresse a terméket az ALDI állandó kínálatában!

 

 

Címkék:

Kapcsolódó cikkeink