Innováció: új glutén- és laktózmentes pékáru az ALDI-ban
Az ALDI „Azon melegében” látványpékségeiben kapható Magyarországon először frissen sütött, glutén- és laktózmentes túrós táska. A termék különlegessége, hogy darabonként szeparáltan, környezettudatos papír sütőzacskóba csomagolva érkezik, így az előállítástól egészen a kosárba kerülésig kizárható a keresztszennyeződés veszélye.
Az édes, enyhén citromos töltelékkel ízesített glutén- és laktózmentes túrós táskát az ételintoleranciával küzdő, valamint az ovo-lakto vegetáriánus vásárlók is biztonsággal fogyaszthatják. Ezzel az innovációval az ALDI olyan termékportfóliót kínál, amely jelenleg nem érhető el máshol.
Keresse a terméket az ALDI állandó kínálatában!
Kapcsolódó cikkeink
Leépítésekbe kezdtek a brit élelmiszer-kereskedők a növekvő költségek miatt
Átrendeződőben van az Egyesült Királyság élelmiszer-kereskedelmi ágazata: a szupermarketek munkahelyeket…
Tovább olvasom >Aldi USA 170 üzletet ad el a Winn-Dixie és Harveys hálózatából
Az Aldi US megállapodott körülbelül 170 Winn-Dixie és Harveys Supermarket…
Tovább olvasom >Kiflivending – A nap videója
Sokféle extrém vendingautomatát láttunk (és mutattunk be) már, de a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Vezetőváltás a Foxpost csomagküldő szolgáltató élén
A Foxpost csomagküldő szolgáltató tavalyi értékesítése után távozik a vállalat…
Tovább olvasom >Folytatódik a növekedés, megtalálta a vásárlók szívéhez vezető utat a MediaMarkt
Jelentősen nőtt a MediaMarkt anyavállalata, a Ceconomy forgalma és nyeresége…
Tovább olvasom >Új utakat nyit a Husqvarna és az Liverpool egyedülálló globális partnersége
A Husqvarna büszke partnere lett a Liverpool Football Clubnak, a…
Tovább olvasom >