Tropical Mountains: tisztelettel a kávé is jobb ízűvé válik
A kávécserjék, a helyi farmerek és a környezet tisztelete mind észbontóan jó, ínyenc kávét eredményez – állítja a svájci gyökerekkel rendelkező Tropical Mountains, amelynek kis családi tulajdonban lévő perui gazdaságában úgy vélik, a természet tud mindent a legjobban.
A vállalat nem használ a környező ökoszisztémát esetleg veszélyeztető vegyszert, a kávészemeket helyi farmerek kézzel szedik, akiket a vállalat családjukkal együtt megfelelően támogat is.
A betakarított és gonddal kezelt kávébabot lassan pörkölik, így kiegyensúlyozott és egészségesebb kávé készíthető belőle, amelyet vegánok is fogyaszthatnak. A termény egy része Nespresso-kompatibilis kapszulákba, illetve saját, biológiailag lebomló kapszulákba kerül.
Kapcsolódó cikkeink
Túlteljesítette a Nescafé a regeneratív gazdálkodásból származó kávébeszerzéssel kapcsolatos célját
A Nestlé nemrégiben bejelentette, hogy a Nescafé márka 2023-ban a…
Tovább olvasom >Fúziót fontolgat a Lavazza és a Dallmayr– európai kávéóriás jöhet létre
Az olasz Lavazza kávékonszern egyesülést fontolgat a német Dallmayr vállalattal…
Tovább olvasom >Egy csésze kávé a hosszú, egészséges életért? 30 évnyi kutatás adta meg a választ
A reggeli kávé nemcsak ébresztő – a legfrissebb kutatások szerint…
Tovább olvasom >További cikkeink
Berobbant a Rossmann az e-kereskedelmi toplistára
Először szerepel a Rossmann a PwC által összeállított 2024-es E-toplistán…
Tovább olvasom >75 év szenvedély, teljesítmény és innováció – a Shell és a Scuderia Ferrari HP ikonikus együttműködését ünneplik világszerte
A Shell idén ünnepli a Scuderia Ferrari HP-vel való legendás…
Tovább olvasom >Az Allee-ban adták át az ország első beltéri antenna rendszerét, amelyen mindhárom mobilszolgáltató 5G hálózata elérhető
A több szolgáltatót kiszolgáló beltéri hálózat egyedülálló az országban, különlegessége,…
Tovább olvasom >