Tropical Mountains: tisztelettel a kávé is jobb ízűvé válik
A kávécserjék, a helyi farmerek és a környezet tisztelete mind észbontóan jó, ínyenc kávét eredményez – állítja a svájci gyökerekkel rendelkező Tropical Mountains, amelynek kis családi tulajdonban lévő perui gazdaságában úgy vélik, a természet tud mindent a legjobban.
A vállalat nem használ a környező ökoszisztémát esetleg veszélyeztető vegyszert, a kávészemeket helyi farmerek kézzel szedik, akiket a vállalat családjukkal együtt megfelelően támogat is.
A betakarított és gonddal kezelt kávébabot lassan pörkölik, így kiegyensúlyozott és egészségesebb kávé készíthető belőle, amelyet vegánok is fogyaszthatnak. A termény egy része Nespresso-kompatibilis kapszulákba, illetve saját, biológiailag lebomló kapszulákba kerül.
Kapcsolódó cikkeink
Tovább emelkednek a kávéárak, figyelmeztet a Lavazza
Az olasz Lavazza arra figyelmeztet, hogy a kávé ára a…
Tovább olvasom >Más kávék! – A nap videója
Hogyan isszák a kávét a nagyvilágban; biztosan vannak közöttük olyanok…
Tovább olvasom >A kávé segít, ha túl sok ülőmunkát végez az ember
Egy friss kutatás szerint a rendszeres kávéfogyasztás mérsékelheti azokat az…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új termékigazgatót nevezett ki az Auchan
Július 1-től Varga László látja el az Auchan Magyarország termékigazgatói…
Tovább olvasom >Milliók dönthetnek milliókról akár egy mozdulattal a Tescónál
Emberek millióinak kezében van újra több millió forint és környékbeli…
Tovább olvasom >Egészséges nyári táplálkozási tippeket ad az Eisberg növényi zsírokkal
Az igazi forró nyár beköszöntével sokan törekednek egészségesebben táplálkozni, de…
Tovább olvasom >