Tropical Mountains: tisztelettel a kávé is jobb ízűvé válik
A kávécserjék, a helyi farmerek és a környezet tisztelete mind észbontóan jó, ínyenc kávét eredményez – állítja a svájci gyökerekkel rendelkező Tropical Mountains, amelynek kis családi tulajdonban lévő perui gazdaságában úgy vélik, a természet tud mindent a legjobban.
A vállalat nem használ a környező ökoszisztémát esetleg veszélyeztető vegyszert, a kávészemeket helyi farmerek kézzel szedik, akiket a vállalat családjukkal együtt megfelelően támogat is.
A betakarított és gonddal kezelt kávébabot lassan pörkölik, így kiegyensúlyozott és egészségesebb kávé készíthető belőle, amelyet vegánok is fogyaszthatnak. A termény egy része Nespresso-kompatibilis kapszulákba, illetve saját, biológiailag lebomló kapszulákba kerül.
Kapcsolódó cikkeink
Új festmények a Mizo Art Coffee csomagolásain
A Mizo Coffee Selection idén nyáron ismét újraértelmezi a kávézás…
Tovább olvasom >Mennyi kávét iszik a Z-generáció?
A német kávépiac jelentős átalakuláson megy keresztül, főként a fiatalabb…
Tovább olvasom >Rekordközeli globális kávétermés várható a 2025/2026-os szezonban
A világ kávépiaca új csúcs felé közelít: az amerikai mezőgazdasági…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kínai kézbe kerülhet a Media Markt és a Saturn
Új tulajdonosa lehet Európa egyik legismertebb elektronikai áruházláncának: a kínai…
Tovább olvasom >Az LVMH hathavi profitja 22 százalékkal, a bevétele 4 százalékkal csökkent
Csökkent az LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton SA, a világ…
Tovább olvasom >Fogyasztóvédelmi hatóság: gyorsfagyasztott burgonyakrokettet hívott vissza a Family Frost
Elősütött, gyorsfagyasztott burgonyakrokettet hívott vissza ásványolaj-szennyezettség miatt a Family Frost…
Tovább olvasom >