Tropical Mountains: tisztelettel a kávé is jobb ízűvé válik
A kávécserjék, a helyi farmerek és a környezet tisztelete mind észbontóan jó, ínyenc kávét eredményez – állítja a svájci gyökerekkel rendelkező Tropical Mountains, amelynek kis családi tulajdonban lévő perui gazdaságában úgy vélik, a természet tud mindent a legjobban.
A vállalat nem használ a környező ökoszisztémát esetleg veszélyeztető vegyszert, a kávészemeket helyi farmerek kézzel szedik, akiket a vállalat családjukkal együtt megfelelően támogat is.
A betakarított és gonddal kezelt kávébabot lassan pörkölik, így kiegyensúlyozott és egészségesebb kávé készíthető belőle, amelyet vegánok is fogyaszthatnak. A termény egy része Nespresso-kompatibilis kapszulákba, illetve saját, biológiailag lebomló kapszulákba kerül.
Kapcsolódó cikkeink
A brazil kávéra kivetett vámok ellenére is terjeszkedni tervez Amerikában a Lavazza
Az olasz Lavazza továbbra is terjeszkedni kíván az amerikai piacon,…
Tovább olvasom >Nincs már olyan, hogy olcsó kávé
Bár a kávéárak emelkedésének köszönhetően az ital fogyasztása csökkent, a…
Tovább olvasom >Pincér, kávé van a fagylaltomban! – A nap videója
Szerintünk a kávék közé is illene, de a fagylaltlapon is…
Tovább olvasom >További cikkeink
A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megnövelt kapacitással segíti a húsvéti visszaváltást a MOHU
Az ünnepek közeledtével várhatóan a boltok forgalma növekedni fog, így…
Tovább olvasom >Húsvéti trendek: mit keresnek idén a vásárlók?
Tavaly márciusban, húsvét előtt közel 90 ezer doboz, azaz csaknem…
Tovább olvasom >