Továbbfejlesztették a Golden Syrup-ot
A Britsh Sugar alapanyaggyártó új, egészségesebb folyékony cukrot dobott piacra, amelyet a pékek és cukrászok egyaránt használhatnak.
A klasszikus Golden Syrup részben invert cukorból készült és
kimondottan kekszek, sütemények és édességek gyártására alkalmazták. A vállalat
most ez a terméket fejlesztette tovább a modern kor követelményeinek. A Golden
Syrup nem tartalmaz hozzáadott ízesített vagy színezéket, a vállalat
ismertetése szerint vaj ízű, aranyszínű és az egyszerű pékségektől a nagy
cukrászüzemekig minden szinten jól használható.
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
Vigo Kombucha
A VIGO visszatér a természetes fermentáció gyökereihez, ötvözve az ősi…
Tovább olvasom >HiPP Poharas gyümölcsdesszertek
A HiPP tovább bővíti Poharas gyümölcs szortimentjét két új termékvariánssal.…
Tovább olvasom >BioTechUSA – Crush Bar
2025 szeptemberében érkezik a BioTechUSA legújabb fejlesztése a Crush Bar,…
Tovább olvasom >