Tovább fejleszt a Lipóti
K+F projektre költ 366 millió forintot – benne 107 milliónyi állami támogatást – a Lipóti Pékség.
A sütőipari vállalat közleménye szerint a projekt során új technológiát fejlesztenek ki, amelynek bevezetésével a főzött liszt felhasználásával készült szendvicsalapanyagok, kenyerek minősége javul. A fagyasztási eljárásban továbbfejlesztik a már széles körűen alkalmazott fagyasztási-sokkolási technológiákat, speciálisan a főzöttliszt-technológiára alapozottan. Ezzel megindulhat az egyenletes és kiváló minőségű fagyasztott áru gyártása.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Széchenyi Kártya Program támogatásainak összege elérte a 100 milliárd forintot
A Széchenyi Kártya Program jelentősen hozzájárul a hazai kkv-k versenyképességének…
Tovább olvasom >DélKerTÉSZ: Egészséges uzsonna, boldog gyerek – így kerül több zöldség a dobozba idén szeptembertől
Ahogy szeptemberben becsöngetnek, az iskolapadok mellett az uzsonnásdobozok is megtelnek,…
Tovább olvasom >Exportpiacra alapozott bővülést tervez az SZ. Variáns
Exportpiacra alapozott bővülést tervez a prémium csomagolóeszközöket gyártó debreceni Sz.…
Tovább olvasom >