Tovább fejleszt a Lipóti
K+F projektre költ 366 millió forintot – benne 107 milliónyi állami támogatást – a Lipóti Pékség.
A sütőipari vállalat közleménye szerint a projekt során új technológiát fejlesztenek ki, amelynek bevezetésével a főzött liszt felhasználásával készült szendvicsalapanyagok, kenyerek minősége javul. A fagyasztási eljárásban továbbfejlesztik a már széles körűen alkalmazott fagyasztási-sokkolási technológiákat, speciálisan a főzöttliszt-technológiára alapozottan. Ezzel megindulhat az egyenletes és kiváló minőségű fagyasztott áru gyártása.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Csökkentette az élelmiszerárakat az árrésstop és az online Árfigyelő bővítése
2025 áprilisában csökkent az infláció és az élelmiszerárak növekedési üteme…
Tovább olvasom >ÖRT-NMHH Minikonferencia: Merre tovább influenszer reklámozás?
Milyen szabályok vonatkoznak ma az influenszerekre? Hol húzódnak az etikai…
Tovább olvasom >Bővül az ALDI app: ezentúl kuponok is elérhetők
Újabb mérföldkőhöz érkezett az ALDI applikáció. A vásárlók mostantól bármely…
Tovább olvasom >