Tovább fejleszt a Lipóti
K+F projektre költ 366 millió forintot – benne 107 milliónyi állami támogatást – a Lipóti Pékség.
A sütőipari vállalat közleménye szerint a projekt során új technológiát fejlesztenek ki, amelynek bevezetésével a főzött liszt felhasználásával készült szendvicsalapanyagok, kenyerek minősége javul. A fagyasztási eljárásban továbbfejlesztik a már széles körűen alkalmazott fagyasztási-sokkolási technológiákat, speciálisan a főzöttliszt-technológiára alapozottan. Ezzel megindulhat az egyenletes és kiváló minőségű fagyasztott áru gyártása.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Rekordszámú visszaváltás: havi félmillió palackot adnak vissza a Kifli.hu vásárlói
Több mint 2,6 millió visszaváltott palack néhány hónap alatt –…
Tovább olvasom >Több mint egymilliárdos beruházással nyílt meg Szombathely legújabb SPAR üzlete
A SPAR Magyarország több mint 1 milliárd forintos befektetés eredményeként…
Tovább olvasom >Ismét együtt a Momentán Udvar és a Rossmann a Művészetek Völgyében
A Rossmann idén is csatlakozott a Momentán Udvar programjaihoz a…
Tovább olvasom >