Tormaricum zöldségkrémek
Bemutatkozik a Tormaricum új termékcsaládja, melynek első három tagja a répás-tormás, céklás-tormás és a zelleres-tormás zöldségkrémek. Mindegyik változat különleges ízek harmóniája: az intenzív torma és egy más jellegzetes ízű zöldség tökéletes párosítása. A hagyományos ecetes torma jellemzően a húsvéti sonka kiegészítője a magyar konyhában, így fogyasztása szezonális. Az új termékcsalád célja, hogy a húsvéti szezontól függetlenül egész évben, változatos módokon használható termékeket mutassunk be a fogyasztóknak, melyek jól passzolnak szendvicsekhez, grillezett húsokhoz, friss salátához vagy akár ropogtatni-valókhoz mártogatósként. Kiváló minőségű, hazai zöldségekből készül, nem tartalmaz semmilyen állati eredetű összetevőt.
Bevezetés hónapja: 2025. március
Kapcsolatfelvétel:
Tormaricum Kft.
4288 Újléta, Petőfi u. 11.;
e-mail: kereskedelem@tormaricum.hu;
web: ww.tormaricum.hu
Kapcsolódó cikkeink
A HoReCába menekülnek
A vendéglátásban Németországban is hiányzik a szakképzett munkaerő, sőt, már…
Tovább olvasom >Újra a csúcson a nemzetközi turizmus
Év elején kiderült, hogy 2024 új rekordéve volt a hazai…
Tovább olvasom >Felpörgetve
Az energiaitalok piaca sikeres évet zárt 2024-ben, miközben egyre szélesebb…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Jason Momoával mutatkozott be Magyarországon a Meili Vodka
Az elmúlt két év egyik legtöbb díjat elnyerő vodkája (2…
Tovább olvasom >K&H: egyre gyakoribbak a szélsőséges időjárási viszonyok
Az időjárás ma már nem egy távoli, elméleti kockázat, hanem…
Tovább olvasom >8,5 millió pékáru fogyott egy év alatt: helyi pékségek, kézműves ízek, tudatos választások a Kifli.hu-nál
Az elmúlt 12 hónapban a vásárlók több mint 8,5 millió…
Tovább olvasom >
