Törley Pezsgőpincészet: zöld innováció és fenntarthatóság
A Törley Pezsgőpincészet új, fenntarthatóságot célzó stratégiát vezet be, amely 2030-ra energiafelhasználásának felét megújuló forrásokból kívánja biztosítani, és 2045-re teljes karbonsemlegességet céloz meg.
A cikk a Trade magazin 2024/11. lapszámában olvasható.
A pezsgőpincészet a legmodernebb technológiákat alkalmazza, mint a drónos növényvédelem és robotizált palackforgatás, hogy optimalizálja a pezsgőkészítést és csökkentse a környezeti terhelést. Ezenfelül a biodiverzitás megőrzésére is nagy hangsúlyt helyeznek, és napelempark telepítésével a teljes telephely energiaszükségletének jelentős részét kívánják fedezni.
Az innováció mellett a termékkínálat is bővül. A Törley a prémium alkoholmentes pezsgőkkel szélesíti palettáját, hogy mindenki részesülhessen az ünnepi élményekből. Az Ice Pezsgő újításaival a fiatalabb fogyasztókat célozza, akik az innovatív ízélmények iránt érdeklődnek. //
Kapcsolódó cikkeink
Corvinus-kutatás: Nők vezetik a fenntarthatóbb gazdaságokat
Jobban optimalizálják az erőforrásokat, ökohatékonyabbak a nők által vezetett mezőgazdasági…
Tovább olvasom >Visszatérnek az ÖKO KALAND hősei – folytatódik a SPAR fenntarthatósági minisorozata
A SPAR új epizódokkal folytatja a nagy sikerű „SPAR ÖKO…
Tovább olvasom >Alumínium csillogás a márkaépítésben
Fenntarthatósággal kapcsolatos aktuális kérdéseket járták körbe a Magyar Marketing Szövetség…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megjelent az FMCG-piac 2024. évi kereskedelmi toplistája
Maradt minden a régiben: Lidl, SPAR, Tesco a dobogósok sorrendje!…
Tovább olvasom >Továbbra is a határon: májusban is lassult a feldolgozóipari növekedés
A Beszerzési Menedzser Index (BMI) 2025 májusában épphogy a bővülési…
Tovább olvasom >Tízmilliárdos kerettel indul újra a Magyar Falu Program – július 2-tól pályázhatnak az ötezer fő alatti települések
Tízmilliárd forintos keretösszeggel indul újra a Magyar Falu Program legújabb…
Tovább olvasom >