Törley Pezsgőpincészet: zöld innováció és fenntarthatóság
A Törley Pezsgőpincészet új, fenntarthatóságot célzó stratégiát vezet be, amely 2030-ra energiafelhasználásának felét megújuló forrásokból kívánja biztosítani, és 2045-re teljes karbonsemlegességet céloz meg.
A cikk a Trade magazin 2024/11. lapszámában olvasható.
A pezsgőpincészet a legmodernebb technológiákat alkalmazza, mint a drónos növényvédelem és robotizált palackforgatás, hogy optimalizálja a pezsgőkészítést és csökkentse a környezeti terhelést. Ezenfelül a biodiverzitás megőrzésére is nagy hangsúlyt helyeznek, és napelempark telepítésével a teljes telephely energiaszükségletének jelentős részét kívánják fedezni.
Az innováció mellett a termékkínálat is bővül. A Törley a prémium alkoholmentes pezsgőkkel szélesíti palettáját, hogy mindenki részesülhessen az ünnepi élményekből. Az Ice Pezsgő újításaival a fiatalabb fogyasztókat célozza, akik az innovatív ízélmények iránt érdeklődnek. //
Kapcsolódó cikkeink
RevoUnion néven folytatódik a Cup Revolution sikertörténete
Új névvel és telephelyen, kibővített termékportfólióval és nemzetközi terjeszkedéssel folytatja…
Tovább olvasom >A brit fogyasztók és a biológiailag lebomló palackok: készek többet fizetni, de ez nem elég
A brit fogyasztók hajlandóak magasabb árat fizetni a biológiailag lebomló…
Tovább olvasom >Kevesebb kávét ittak tavaly a németek
A Német Kávészövetség (Deutscher Kaffeeverband) friss adatai szerint 2024-ben Németországban…
Tovább olvasom >További cikkeink
GKI-elemzés: árréstop – mentőöv a vásárlóknak, béklyó a piacnak
Nagy Márton miniszter bejelentésé alapján, 2025 márciusában a Magyar kormány…
Tovább olvasom >Zsigó Róbert: 874 élelmiszernek csökkent az ára az árrésstopnak köszönhetően
Az új adatok szerint 874 élelmiszernek csökkent az ára az…
Tovább olvasom >Az Európai Bizottság vészhelyzeti tartalék felhalmozását javasolja az uniós lakosságnak
Az Európai Bizottság szerint az Európai Uniót is érintő jelenlegi…
Tovább olvasom >