Törley Pezsgőpincészet: zöld innováció és fenntarthatóság
A Törley Pezsgőpincészet új, fenntarthatóságot célzó stratégiát vezet be, amely 2030-ra energiafelhasználásának felét megújuló forrásokból kívánja biztosítani, és 2045-re teljes karbonsemlegességet céloz meg.
A cikk a Trade magazin 2024/11. lapszámában olvasható.
A pezsgőpincészet a legmodernebb technológiákat alkalmazza, mint a drónos növényvédelem és robotizált palackforgatás, hogy optimalizálja a pezsgőkészítést és csökkentse a környezeti terhelést. Ezenfelül a biodiverzitás megőrzésére is nagy hangsúlyt helyeznek, és napelempark telepítésével a teljes telephely energiaszükségletének jelentős részét kívánják fedezni.
Az innováció mellett a termékkínálat is bővül. A Törley a prémium alkoholmentes pezsgőkkel szélesíti palettáját, hogy mindenki részesülhessen az ünnepi élményekből. Az Ice Pezsgő újításaival a fiatalabb fogyasztókat célozza, akik az innovatív ízélmények iránt érdeklődnek. //
Kapcsolódó cikkeink
Több száz oldalas jelentés készült a világ jövőjéről
Több száz oldalas tudományos jelentés készült a világ jövőjéről, amelyből…
Tovább olvasom >Így csökkenthetik négy lépésben a cégek higiéniai karbonlábnyomukat
Okos megoldásokkal a cégek csökkenthetik a hulladék mennyiségét, mérsékelhetik ökolábnyomukat,…
Tovább olvasom >Legyen a fenntarthatóság könnyen elérhető bónusz
A vásárlók belefáradtak a fenntarthatóságra való törekvésbe – véli Lenneke…
Tovább olvasom >További cikkeink
Több száz oldalas jelentés készült a világ jövőjéről
Több száz oldalas tudományos jelentés készült a világ jövőjéről, amelyből…
Tovább olvasom >A Beyond Meattel társulva kínál a McDonald’s növényi csirkefalatokat Franciaországban
Új növényi alapú terméket vezetett be a McDonald’s a Beyond…
Tovább olvasom >Így csökkenthetik négy lépésben a cégek higiéniai karbonlábnyomukat
Okos megoldásokkal a cégek csökkenthetik a hulladék mennyiségét, mérsékelhetik ökolábnyomukat,…
Tovább olvasom >