Törley Pezsgőpincészet: zöld innováció és fenntarthatóság
A Törley Pezsgőpincészet új, fenntarthatóságot célzó stratégiát vezet be, amely 2030-ra energiafelhasználásának felét megújuló forrásokból kívánja biztosítani, és 2045-re teljes karbonsemlegességet céloz meg.
A cikk a Trade magazin 2024/11. lapszámában olvasható.
A pezsgőpincészet a legmodernebb technológiákat alkalmazza, mint a drónos növényvédelem és robotizált palackforgatás, hogy optimalizálja a pezsgőkészítést és csökkentse a környezeti terhelést. Ezenfelül a biodiverzitás megőrzésére is nagy hangsúlyt helyeznek, és napelempark telepítésével a teljes telephely energiaszükségletének jelentős részét kívánják fedezni.
Az innováció mellett a termékkínálat is bővül. A Törley a prémium alkoholmentes pezsgőkkel szélesíti palettáját, hogy mindenki részesülhessen az ünnepi élményekből. Az Ice Pezsgő újításaival a fiatalabb fogyasztókat célozza, akik az innovatív ízélmények iránt érdeklődnek. //
Kapcsolódó cikkeink
Az idén kulcstrend lesz az AI és a fenntarthatóság
2025 izgalmas évnek ígérkezik, már ami a fogyasztói trendeket illeti.…
Tovább olvasom >K&H fenntarthatósági index: a karbonsemlegesség még távoli cél
A K&H Bank legfrissebb fenntarthatósági indexe szerint a magyar vállalatok…
Tovább olvasom >Fenntarthatóan a földtől az asztalig
Nem kisebb vállalást tett globálisan a Nestlé 2025-re, minthogy alapvető…
Tovább olvasom >További cikkeink
Bővülhet az online árfigyelő
A családok védelme, az infláció alacsony szinten tartása és a…
Tovább olvasom >Tudatosabban vásárolunk? Töretlen a kereslet a hazai ízek iránt
Több száz magyar termelővel működik együtt a Kifli.hu, hogy minél…
Tovább olvasom >Kamatkedvezmény a zöldhitelre
Még kedvezőbb lesz a népszerű lakáscélú zöldhitel a K&H-nál. A legnépszerűbb…
Tovább olvasom >